Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:15

6.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník na Sady vlétl


Branky


0

Po vynikajícím prvním poločase konečně góly v síti hostujícího soupeře a zasloužené vítězství. Jeseník ukončil třízápasové trápení. Zápasy Jeseníku s Novými Sady se stávají zárukou gólových orgií – po loňských výsledcích 2:7 a 2:3 viděli diváci na jesenickém stadionu šest branek. Hlavně ale viděli důležité vítězství domácího mužstva, které zažehnalo hrozící krizi a prohlubující se špatnou náladu okolo svého týmu. Po třech nevydařených duelech byla panika to poslední, co by potřebovali a hráči se s tím vypořádali nejlepším možným způsobem: skvělým výkonem v prvním poločase rozhodli o důležitých třech bodech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeseník se snažil o aktivní vstup a hrozil zejména ze standardních situací. V 11. minutě nejprve pálil u zadní tyče Keltner a jeho pokus byl zblokovaný na roh. Vzápětí další centr zkoušel trefit efektními nůžkami Vavrač, ale gólman Zbořil byl u tyče včas.

Nové Sady hrozily z brejků a ve 21. minutě si vypracovaly slibnou šanci, když se Škoda rychlou kličkou dostal před Červenku, jesenický brankář si, ale s jeho střelou poradil.

Bezmála tři sta hracích minut Jeseníku bez vstřeleného gólu ukončil okouzlujícím způsobem fotbalový „Iron man“ Vašek Keltner, když se zavěsil do vzduchu a Plhákův centr poslal nechytatelnou hlavičkou do šibenice. 1:0.

Hned po rozehrávce se hosté sami připravili o míč, dlouhý nákop precizně zpracoval Kysela a řítil se sám na gólmana, který ho ale v koncovce vychytal.

A tak druhá euforická vlna nadšení zaplavila jesenický stadion až ve 32. minutě, ale stálo to za to: Mráz vybojoval zdánlivě ztracený míč na křídle, přetaženým centrem našel Řezníčka, který prudce hlavou ke vzdálenější tyči překonal Zbořila – 2:0.

Pak se dostali ke slovu hosté, jejich gólu předcházela patičková paráda u postranní čáry a po následném centru se zblízka prosadil Brhel. 2:1.

A gólové hodokvasy pokračovaly: ve 40. minutě se zopakovala spolupráce Mráz – Řezníček, prvně jmenovaný tentokrát centroval po zemi a zpětnou přihrávkou našel z druhé vlny nabíhajícího Jakuba Řezníčka, který nechytatelnou bombou vrátil Jeseníku dvoubrankový náskok. 3:1.  

 

V úplném závěru poločasu rozjel sólový part Vavrač, ve vápně ho obránce seknul přes nohy a byla z toho jasná penalta. Tu proměnil Mlynář a do kabin se šlo za stavu 4:1.

Jestliže v první půli padaly góly jako z montážní linky, po změně stran už se domácí tým neprosadil a soustředil se na obrannou činnost.

Hosté udělali přínosné změny v sestavě a zlepšili pohyb. Jejich aktivita dostala naše mužstvo pod tlak, ze kterého se naštěstí zrodila jen jedna gólová akce: v 70. minutě po rychlém vyšachování obrany střílel z úhlu Škoda. 4:2.

 Jeseničtí se v 76. minutě dožadovali druhé penalty po zákroku na Furika, ale rozhodčí to viděl jinak.

Velkou šanci zazdili hosté deset minut před koncem, když se v závaru před brankou dostali ke střele, kterou vykopával z prázdné brány Macura.

Tentýž hráč byl ústřední postavou nadějné situace i na druhé straně, ale Minkův centr poslal v tísni těsně vedle novosadské branky.

V úplném závěru se dostal k dobré střele Furik a míč těsně obeplul břevno.

Dobrý fotbal, kterému nechyběly ani emoce a ostré střety, skončil zaslouženou domácí výhrou.

Zdroj: s přispěním FKJ

 

 



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Řezníček [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Plhák [-] (72. M. Žák [-] ) , P. Kysela [-] (52. M. Furik [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] (63. D. Marcinov [-] ) , V. Keltner [-]

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - J. Šuba [-] (46. O. Urbančik [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Samek [-] , M. Novotný [-] , D. Škoda [-] , M. Brhel [-] , T. Režný [-] (46. T. Kopp [-] ) , J. Roupec [-] (79. L. Hodis [-] ) , D. Ronza [-] , K. Makowski [-]

ŽK: 23. J. Mráz , 47. P. Plhák , 57. J. Minka , 90. J. Řezníček - 44. T. Režný , 45. J. Šuba , 61. M. Novotný , 81. J. Zbořil , 85. D. Škoda , 86. O. Urbančik .
Počet diváků: 268. Rozhodčí: Lukašík Petr - BUREŠ Jakub, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.