0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2017 17:00

7.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov se rozjel a nejde zastavit


Branky


0

Domácí se na Benešov těšili. V loňském ročníku vyhráli obě utkání a na plný bodový zisk si věřili i nyní. Jak dále sami přečtete, jejich naděje se rozplynuly rychleji než podzimní mlha.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě rozehrál Rubý přímý kop a Moravec se zapsal jako první do střelecké listiny – 0:1.

 

Než se domácí z tohoto šoku stačili probrat, přišel druhý nečekaný úder.

 

V 7. minutě potěšil všechny fotbalové „fajnšmekry“ Patrik Rubý. Přímý kop poslala jeho excelentní levačka přes domácí zeď nechytatelně do levé šibenice a hosté jásali – 0:2.

 

Ve 27. minutě šel tento střelec po zákroku domácího hráče k zemi a šanci na ošetření dostal, ve své premiéře, hostující fyzioterapeut Janoš. Rubý pokračoval dále a lavička hostů si zhluboka oddechla.  

 

Ve 28.minutě se na domácí přihnal „uragán IRMA“. Foitzik se neuvěřitelně proháčkoval mezi trojicí domácích obránců a jeho milimetrovou přihrávku přetavil Oberherr chladnokrevně, svým premiérovým, divizním gólem – 0:3.

 

Ve 30. minutě mohlo být ještě hůř, bleskový brejk Pecucha zakončoval střelou z voleje Oberherr, ale brankář Zbořil ji stačil vyrazit na rohový kop. První půlhodina hry tak byla pro domácí doslova „smrtící“!

 

Jiskřičku naděje na zvrat přinesla domácím 36. minuta. Parádní střelu Novotného z přímého kopu však Hampel skvělým zákrokem přilepil do svých rukavic.

 

 

Hostům patřily i úvodní minuty 2. poločasu. V 54. minutě střihnul Pecuch ukázkový slalom, na jeho střelu těsně před opuštěnou brankou však Oberherr nedoskočil.

 

V 57. minutě poslal svou vizitku nádhernou střelou Rubý, Zbořil ho však o gólovou radost připravil.

 

Sympatické bylo na domácích, že ani za tohoto stavu zápas „nezabalili“.

 

V 73. minutě poslal Režný do stoprocentní gólovky Škodu, ale ten branku přestřelil.

 

Na druhé straně tleskali diváci čítankové akci Pecuch – Rubý – Gebauer, střela posledně jmenovaného však orazítkovala jenom levou tyč.

 

Domácí se neradovali ani z čestného gólu v 81. minutě, táhlá střela Šuby minula těsně svůj cíl.

 

Kalich hořkosti vypili domácí v 89. minutě. Brejk hostů zakončil „blafákem“ Adamík a dal výsledku konečnou podobu – 0:4.

 

Hosté si tak nadšeně užili svůj „VELKÝ PÁTEK“ a svou vítěznou sérii už rozšířili na čtyři „zářezy“.

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Petr Mrázek, trenér: Vstup do zápasu jsme měli katastrofální! Když přidali hosté další gól, bylo to dále velmi složité. Proti očekávání jsme však ve 2. poločase hru vyrovnali, ale nedokázali jsme to, co hosté před přestávkou! Naše dobré šance jsme nedokázali přetavit v góly a nakonec jsme ještě v samotném závěru inkasovali! Vítězství hostů je zasloužené.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Jsme v euforii. Fantasticky nám vyšel vstup do zápasu a hráči tak naznačili, jaký potenciál mužstvo má. Jdeme však zápas od zápasu, vítězství nás těší, ale v žádném případě to nemůže být signálem k uspokojení. Máme ještě mnoho co zlepšovat, jsme teprve v poločase podzimní divize.



Sestavy


FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - D. Dvorský [-] (82. J. Blaha [-] ) , M. Samek [-] , M. Novotný [-] , D. Škoda [-] , M. Brhel [-] (32. J. Šuba [-] ) , O. Urbančik [-] , L. Hodis [-] , J. Roupec [-] (65. T. Režný [-] ) , D. Ronza [-] , K. Makowski [-]

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Košárek [-] (66. M. Hartmann [-] ) , J. Oberherr [-] (69. O. Adamík [-] ) , M. Pecuch [-] , L. Foitzik [-] (73. A. Krivčík [-] ) , D. Rychnovský [-] , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] , O. Haas [-]

ŽK: 58. J. Košárek , 64. O. Haas .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Hájek Robert - HANÁKOVÁ Gabriela, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.