Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 15:30

7.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice jsou na "ručník" .....


0

V dalším utkání Moravskoslezské divize E zavítal Frýdlant na hřiště SK Hranice, které se před domácím publikem chtěly rehabilitovat za krutou porážku (9:1) na hřišti Opavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali aktivně, první šanci ve 4. minutě vyrazil domácí gólman Tomečka Chlebkovi na roh.

Ale hned o čtyři minuty později bylo ve frýdlantském táboře veselo, když skóre otevřel Svatonský. 0:1.

V první půli měl Frýdlant ještě jednu obrovskou příležitost, a to v podáni Mandičaka, kterého ke skórování ideálně vyzval Šafner, ale frýdlantský záložník volil místo střely kličku, kterou vystihl hranický gólman Tomečka.

 

Největší šance Hranic přišla v závěru prvního poločasu, kdy musel nadvakrát předvést svou pohotovost „hráč minulého kola“ hostující brankář Prepsl.

Po změně stran byla na domácích fotbalistech vidět snaha výsledek otočit. Mladý tým kolem nově jmenovaného trenéra Jursíka vycítil šanci a nakonec si vytvořil i dvě slibné příležitosti.

Nejdříve přeletěla těsně nad břevnem svatyně Prepsla hlavička jednoho z domácích útočníků, poté Hranice zahrozily z trestného kopu, ale míč skončil mimo tři tyče.

Hráči Frýdlantu se snažili hru uklidnit, více držet míč na svých kopačkách a udržet Hranice na distanc od své šestnáctky.

Uklidnění přinesla až 70. minuta a asi nejkrásnější moment celého utkání. Dlouhý míč z kopačky Hrdličky doputoval k Fromeliusovi, ten si ho nádherně zpracoval ve stylu "pravá - levá", vypálil a jeho bomba skončila v síti 0:2.

 

Zkušenější hosté si již vedení pohlídali a v 88. minutě přidali gólovou pojistku. Na počátku opět pěkné fotbalové akce byl Fromeilus, který míč vybojoval pro Kučeru, následoval průnik až do vápna, přihrávka na Chlebka, posunutí míče na Mandičaka a ten střelou pod břevno upravil konečné skóre na 0:3



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Jan Hrdlička, kapitán: Myslím, že naše výhra je zasloužená. Byli jsme fotbalovější, šli jsme si za za třemi body a podařilo se. Domácí mladý tým se snažil, předvedl sympatický výkon a po zápase jsem jim popřál, ať se z té "deky", která na nich leží, rychle oklepou a jdou dále. Nás čeká příští kolo duel s nováčkem z Ústí, které je zatím velkým překvapením divize a já si za celý tým přeji, ať přijde opět hodně diváků a zápas si užijí tak, jako s Havířovem,



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , D. Gabčo [-] , J. Nehyba [-] (30. P. Vladař [-] ) , L. Lasovský [-] , J. Schlimbach [-] (72. R. Kalous [-] ) , J. Ligač [-] , M. Lasovský [-] , M. Vyka [-] (66. J. Frydrych [-] ) , R. Kundrát [-] , P. Šišlák [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Hrdlička [-] , D. Hutník [-] - R. Šafner [-] , M. Chlebek [-] , J. Svatonský [-] (83. D. Kučera [-] ) , D. Marek [-] - O. Škorik [-] , D. Fromelius [-] (89. M. Šigut [-] ) , J. Mandičak [-] , A. Kratochvíl [-] (55. M. Střižík [-] )

ŽK: 56. D. Gabčo , 79. L. Lasovský .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Částečka Michal - KOTALA Filip, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.