2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:15

8.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice opět bez bodu


Branky


0

Utkání se kvůli nepřízni počasí odehrálo na umělé trávě v Hrádku. Domácí  se od úvodních minut pustili do Petrovic a jen díky jejich neschopnosti vstřelit branku zápas skončil pouze jednobrankovým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání slavičinští vletěli ve velkém stylu a během čtyř minut  kopali pět rohů, ze kterých, ale nedokázali vytěžit vedoucí branku.

Po celý úvod drželi míč na svých kopačkách, ale nedokázali najít skulinu v obraně soupeře.

Ve 20. minutě se zrodila první velká šance. Stoper Petrovic podcenil jednoduchý míč a Petr Švach tak šel sám na hostujícího brankáře, který ale dokázal střelu srazit na roh.

Do pětadvacáté minuty kopali domácí již devět rohů a měli i tři standardní situace, ale nic z toho, kromě závarů, neměli.

V 29. minutě se domácím podařila pěkná akce, na jejímž konci si navedl míč Juřica, ale jeho střelu brankář hostů chytil.

V 34. minutě slavičinští ukázali fotbalovou akci jako z učebnice. Z jedné strany přenesli míč na druhou, kdy si výborně zpracoval Goňa míč jedním dotykem do pohybu a druhým našel přesně hlavu Kříže, který zakončoval jen těsně nad břevno.

V 36. minutě šel pod sprchy petrovický obránce po druhé žluté kartě.

 A domácí se nadechli k drtivému náporu. Po dalším centru Goni opět hlavičkoval výborně Kříž, ale chybělo mu větší štěstí a balon šel znovu těsně nad.

Ve 42. minutě šli domácí zaslouženě do vedení

Standardní situaci z blízkosti rohového praporku rozehrával Goňa, míč proletěl celou šestnáctkou k Juřicovi, který krásným volejem nedal brankáři šanci. 1:0.

 

 

Druhý poločas se odvíjel přesně podle toho prvního. Domácí drželi míč a dobývali soupeřovu branku.

V 50. minutě natáhl ke střele ze střední vzdálenosti Fojtík, ale jeho střela šla nad.

O dvě minuty později si naběhl na centr debutanta Šebáka Kříž, ale jeho gólovou střelu na poslední chvíli zahasil skluzem hostující obránce.

V 55. minutě však Petrovice kapitulovaly podruhé.

Petr Švach si naváděl míč, narazil si s Křížem, a nahrál osamocenému Školníkovi, který s přehledem uklidil míč do branky. 2:0.

Tato branka vnesla domácím na kopačky potřebný klid a ti kontrolovali utkání bez větších problémů.

Bohužel jejich akce končily na nepřesnosti ve finální fázi a tak Petrovice udeřily z jediné vážnější šance.

V 75. minutě se dostal k odraženému míči hostující Klimas a tečovanou střelou překonal Vypušťáka. 2:1.

V 78. minutě mohli domácí odskočit opět na rozdíl dvou branek, ale po přiklepnutí Bartoše na Zvoníčka druhý jmenovaný nedokázal uklidit míč do brány.

V 89. minutě se dostal k míči Petr Švach a zkoušel chytře přelobovat brankáře, ale jeho pokus skončil na břevně.

Utkání tak skončilo pro hráče Petrovic ještě mírným výsledkem 2:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Pavel Prešnajder, trenér: Dnes to bylo zcela zasloužené vítězství. Od prvních minut až do konce jsme byli jasně lepším týmem. Škoda, že jsme neproměnili obrovské šance, které jsme měli a soupeř tak snížil při jediné vážnější příležitosti, kdy se dostal k odraženému míči a tečovanou střelou překonal Vypušťáka. My pak vypadli na pět minut z tempa, ale pak si utkání pohlídali a zaslouženě vyhráli.




Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , V. Juřica [-] (73. A. Bartoš [-] ) , L. Šebák [-] (68. D. Šťastný [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Kříž [-] , M. Goňa [-] , P. Švach [-] , D. Plšek [-] (73. D. Zvoníček [-] ) , B. Fojtík [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , J. Martikán [-] (58. F. Kondziolka [-] ) , T. Hujo [-] , T. Bajzath [-] , T. Gomola [-] , M. Dieng [-] , V. Bujok [-] , G. Mobe [-] (77. D. Klimas [-] ) , J. Lukan [-] , P. Chwastek [-] (58. J. Paduch [-] )

ŽK: 47. O. Školník - 21. J. Martikán , 24. T. Bajzath , 28. P. Chwastek , 78. J. Paduch . ČK: 37. T. Bajzath .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LYSÁK Václav - VOLEK Stanislav, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.