0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

17.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králem divize „E“ jsou fotbalisté FC Dolní Benešov!


Branky


7

Letošní ročník divize se zapíše do historie. Ani nejstarší pamětníci nepamatují, že až závěrečných devadesát minut celého ročníku rozhodne nejen o vítězi a postupujícím do MSFL, ale taky o těch, kteří skončí na sestupových místech!!! A jak se tento rébus vyvíjel, posuďte sami. Z trojice Benešov – Havířov – Kozlovice postupovali jako první Kozlovice. Utkání ve Slavičíně měli jasně ve své režii. Z postupu se však radovaly pouhých 58. minut. Právě v tomto čase se na divizní trůn začali usazovat Dolnobenešovští. V dnešním utkání na hřišti v Hranicích to však neměli vůbec snadné. Domácím, kterým ještě taky hrozilo sestupové propadliště se favorita vůbec nezalekli, naopak do jistoty záchrany šli od úvodního hvizdu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už ve 2. minutě se zaskvěl brankář hostů Hampel po střele Křenka. Stejného hráče připravil o gólovou radost parádním zákrokem v 16. minutě po jeho bleskovém brejku! Hosté poprvé ohrozili domácího gólmana ve 20. minutě, Tomečka stačil vyrazit střelu Haase na rohový kop. Ve 23. minutě pak zablokoval střelu Labudy Kušner. Hampel se nenechal překvapit ani „lobem“ Kuchaře ve 25. minutě, balón si přilepil do svých rukavic! Po půlhodině bylo už více vidět hosty. Z gólu se však neradovali ani Labuda ve 29. minutě, Gebauer ve 35. minutě a taky se střelou Hartmanna si ve 42. minutě s jistotou poradil Tomečka! Postupové naděje hostů držel znovu skvělým zákrokem Hampel, který si poradil v 55. minutě s pumelicí Nehyby! No a pak to přišlo. V 57. minutě postupoval na osamoceného gólmana Hampla Kušner, ale tisící procentní šanci neskutečně „zazdil“…… Co jiného mohlo následovat? Nedáš – dostaneš!!! Na ukazateli svítila 58. minuta, Adamík rozehrál skvělou akci a Labuda začal fotbalový rébus rázně řešit – 0:1! Postupové naděje konkurentů z Havířova a Kozlovic se začínaly zvolna rozplývat! Hostující kanonýr mohl vedení svého mužstva pojistit v 70. minutě, Kundrát jeho šanci zmařil jen za cenu nedovoleného zákroku a viděl jako první ŽK. MSFL se hostům výrazně přiblížila v 75. minutě. Pecuch se proháčkoval mezi domácími obránci, Skroch prodloužil jeho přihrávku na Labudu, jeho střelu vyrazil Tomečka jenom znovu na jeho kopačky a kanonýr hostů Labuda se stal korunovaným králem – 0:2!!! O postupujícím do MSFL bylo rozhodnuto, a nakonec mohli být spokojeni i domácí, když v 77. minutě šli do vedení fotbalisté Havířova v Petrovicích, a tím potvrdili jejich umístění na sestupové příčce. Po závěrečném hvizdu se spustil gejzír radosti z postupu do MSFL u hostů, zhluboka si taky oddechli domácí, kteří si zachovali divizní účast i v novém ročníku bez ohledu na to, jak to nakonec všechno dopadne! 

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu



FC Dolní Benešov
Hlasy po utkání: Hostující trenér – Marcel Melecký: Radost z nás všech, kteří se zasloužili o tento skvělý sportovní úspěch přímo tryská jako z vybuchlé sopky. Teď si to užíváme plnými doušky a víme, že naše celoroční práce přinesla toto opojné ovoce! Splnili jsme svůj cíl na 100 %, a já bych chtěl za tuto fotbalovou radost poděkovat všem hráčům, našim fanouškům a celému klubu! Proto ten fotbal hrajeme, proto ho máme tak rádi i když je někdy i krutý!



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - L. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-] , A. Kušner [-] (69. P. Vladař [-] ) , R. Sobek [-] , J. Nehyba [-] , P. Šišlák [-] (84. P. Kovařčík [-] ) , P. Křenek [-] (46. M. Lasovský [-] )

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] , M. Strakoš [-] , J. Býma [-] , F. Labuda [-] (83. D. Mlýnek [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (68. D. Skroch [-] ) , T. Moravec [-] , O. Haas [-]

ŽK: 70. R. Kundrát , 78. T. Čáp , 82. L. Lasovský - 86. M. Strakoš .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Tomanec Josef - KOLÁČEK Jan, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů