2:1
(1:1)
12. M. Furik
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 15:30

21.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sady otočily na přelomu poločasů


Branky


17

Ani zlepšený výkon oproti předchozím vystoupením nestačil na body a šňůru čekání na divizní vítězství prodloužil Jeseník na šest utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemáme se za co stydět, důstojná prohra, vyrovnaný zápas s horším koncem pro Jeseník. Asi takto lze shrnou komentáře aktérů sobotního čtvrtého jarního utkání divize. Na jesenickou lavičku se vrátil Petr Ševčík a jeho tým v úvodu dobrým napadáním a pohybem zaskočil domácí. Jeseník byl živější, v 9. minutě trefil Kysela v závaru po rohovém kopu tyč a ve 12. jsme vedli 1:0: Mráz vyvezl balon z hloubi pole, posunul doprava na Furika, který dělovkou pod břevno překvapil gólmana. Domácí brankář pak ještě ve 20. minutě včasným vyběhnutím zastavil Kyselu v nadějné situaci a to bylo ze strany hostů na delší dobu všechno. Aktivitu postupně přebíraly Nové Sady, jejich tým ale vytěžil jen několik standardek, kterým chěbal přesnost. Až v poslední minutě poločasu našel centr Šuby hlavu nabíhajícího Samka, který na bližší tyči nedal Pastuchovi šanci – 1:1.

 

 

Gól do šatny otřese s mentalitou každého týmu a Jeseník nebyl výjimkou. Hned po nástupu do druhé půle si domácí vypracovali rohový kop a přetažený míč poslal Urbančík obloučkem za záda našeho gólmana. Chytrá hlavička dostala Sady do vedení a Jeseník do nutnosti útočit a otevřít hru. To se málem stalo osudným v 73. minutě, kdy se za obranou ocitl osamocený Danis, ale v gólové šanci přestřelil.

 

 

Jesenický tlak narůstal pozvolně a zpočátku z něj nic moc nevzešlo: v největší šanci tísněný Kysela netrefil poskakující balon, Bříza pálil z přímáku vedle a Marcinov po průniku našel jen náruč golmana. Závěrečné minuty se domácí urputně bránili a těsné vedení uhájili. Už v nastavení se řítil do šance Furik, ale k zakončení se nedostal, Kyselovi pak do střely skočili obránci a to byl definitivní konce.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Ohlasy k zápasu



FK Jeseník
Trenér Petr Ševčík: „Bylo to nešťastné utkání, rozhodlo pět minut. Remíza by zápasu slušela víc. Kluci trošku strádají co se týká fyzické kondice, která by se měla malinko spravit. Morálka v týmu byla trošičku žákovská, všichni si dělali, co chtěli. Bude důležité dát tým do kupy a udržet se v soutěži.“



Sestavy


FK Nové Sady
M. Kalina [-] - J. Roupec [-] , J. Šuba [-] , D. Dvorský [-] (46. A. Andreev [-] ) , T. Kopp [-] , Š. Danis [-] (89. L. Dokoupil [-] ) , D. Škoda [-] , O. Urbančik [-] , J. Schlimbach [-] (90. J. Smrček [-] ) , L. Hodis [-] , M. Samek [-]

FK Jeseník
J. Pastucha [-] - D. Marcinov [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Kysela [-] , J. Minka [-] (85. T. Andrušík [-] ) , J. Karakasidis [-] , M. Furik [-] , J. Mráz [-] , V. Keltner [-] (61. P. Plhák [-] )

ŽK: 58. A. Andreev , 78. J. Šuba , 90. J. Schlimbach - J. Vavrač , 35. P. Kysela , 67. J. Minka .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: EHRENBERGER Tomáš - ŘEZNÍČEK Tomáš, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: David Juřica
Tip experta: výhra domácích

Sady jsou doma nepříjemný soupeř a Jeseník po minulém kole bude chtít napravit bůra z domácího zápasu, ale na.Sady stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích