0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 10:15

22.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavičín doma sestřelil jejich bývalý hráč Jaroš


Branky


19

Zřejmě v ne příliš dobré psychické pohodě po ztrátě bodů v zápase s Kozlovicemi, ale s velkým odhodláním, zajížděli Vsetínští k dalšímu utkání divize, tentokrát na půdu silného Slavičína. Po nesmírně obětavém a takticky vyspělém výkonu překvapivě, ale dá se říci i naprosto zaslouženě, dovážejí všechny body a nesmírně cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávaný nápor domácích se tentokrát nedostavil. Naopak, ihned ve 2. minutě zahrozili hosté po přesném centru Stuchlíka a následné hlavičce Hořelici, kterou vytěsnil brankář Vypušťák na roh. Neuběhly ani tři minuty, kdy napřáhl z dvaceti metrů Bublák a jeho střela skončila těsně vedle levé tyče. Domácí si uvědomili hrozící nebezpečí ze strany Vsetína a postupně se dostávali do hry. Dali o sobě znát v 8. minutě v níž po úniku Mezírky z levé strany vyslal nepříjemně tvrdou ránu na Eliáše Vaculík, ovšem vsetínský gólman se překvapit nenechal a míč bravurním zákrokem vyrazil na roh. Po této situaci přebrali Slavičínští iniciativu a v rozmezí 15. – 17. minuty zahrávali tři rohové kopy, které však vsetínská obrana bez vážnějších následků zlikvidovala. Po těchto standartkách se hra v poli postupně srovnala a odvíjela se zejména mezi oběma šestnáctkami. Ve 32. minutě nasadil k velkému sólu vsetínský Surovec, míč před šestnáctkou odcentroval na nabíhajícího Stuchlíka, jehož dobře mířenou střelu Vypušťák vyrazil. Celkem poklidnou část hry vystřídala ke konci první půle oboustranně útočná hra, kdy byly hlavně zaměstnány obrany mužstev, které se ale žádnou vzniklou situací nenechali zaskočit. A tak odcházeli soupeři do kabin za bezbrankového stavu. 

 

Ani v začátku druhé půle domácí nevyvinuly na vsetínskou branku žádný větší tlak. Ovšem postupem času se přece jen stále více usazovaly na polovině hostů, kdy zakládaly útoky především přes nestárnoucího kapitána Švacha. V 53. minutě se naskytla domácím velká možnost skórovat ze standartní situace téměř na samé hranici šestnáctky, jenže Horáček branku vysoko přestřelil. Ihned nato Vsetínští založili útok, kdy po přesné příhře Bubláka postupoval zprava Jaroš, jenž byl těsně před pokutovým územím sražen Kociánem, a ten po druhé žluté kartě musel ze hry odstoupit. Hostům se tedy naskytla výhoda více než půlhodinové přesilovky. Velmi blízko ke vstřelení vedoucí branky byli Vsetínští v 56. minutě, v níž pádil ze středu pole zcela osamocen Naňák, ovšem v rozhodující chvíli střelecky naprosto selhal a nastřelil pouze nohy vybíhajícího Vypušťáka. Vsetín s převahou jednoho muže v poli se stále více osměloval a začal mít navrch. V 58. minutě po rychlém průniku Radima Bubláka  a přihrávce  Patrika Hořelici se zmocnil míče na hranici velkého čtverce Jaroš a nekompromisní střelou vstřelil kýžený gól. Ovšem tento moment paradoxně nastartoval domácí tým, který začal vsetínské obraně zle zatápět. V 66. minutě byla ke shlédnutí další standartní situace v blízkosti vsetínské svatyně, ale i Vaculíkova technická střela skončila mimo branku. Zřejmě rozhodující moment zápasu přišel v 71. minutě, kdy za faul na domácího Juřicu ve velkém čtverci nařídil hlavní rozhodčí Vejtasa pokutový kop. Míč naštěstí pro hosty skončil po Švachově střele pouze na břevně. Ale i po této neproměněné penaltě se hra stále odvíjela na hostující polovině. Hráči Vsetína se soustředili především na precizní hru obrany, v níž kraloval Matůš s Dulíkem, a jimž velmi dobře sekundovali oba krajní obránci. Domácí ke konci zápasu vsadili vše na jednu kartu a neustále útočili. Do jejich rozhozené obrany podnikali Vsetínští rychlé protiútoky, kterým však chybělo přesné zakončení. V hektickém závěru hosté své jednobrankové vedení ubránili a do průběžné tabulky si připsali veledůležité tři body. Za nesmírnou bojovnost zasluhuje pochvalu celý vsetínský tým a není jediného hráče, který by se na tomto vítězství svým výkonem nepodílel.

 

zdroj: http://www.fcvsetin.cz

 

 



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Pavel Prešnajder.: ,,Chtěli jsme navázat na výhru z Bohumína a potvrdit venkovní tři body, což se nám bohužel nepodařilo,“ začal zklamaně trenér Pavel Prešnajder a pokračuje s hodnocením zápasu. ,,První poločas tomu vůbec neodpovídal, že něco takového chceme. Bylo to z obou stran takové vlažné, nám chyběl větší pohyb, důraz,“ popisuje první půli trenér. Ve druhé půli šel už v 52. minuty pod sprchy domácí obránce Kocián. ,,Nám to paradoxně pomohlo. Sice jsme skoro ihned inkasovali, ale od té doby jsme to zjednodušili, hráli jednoduchý fotbal, nakopávané míče a najednou jsme vyhrávali souboje. Přesně to, co nám chybělo v první půli, tak tam najednou bylo. Akorát se ukázalo, že když podceníme vstup do utkání, tak je potom těžké se do toho zápasu dostat, což nás dnes stálo tři body. I když si myslím, že když bychom dokázali proměnit penaltu na 1:1, tak i v 10ti lidech jsem přesvědčený, že bychom dokázali zápas zlomit a vyhrát. To se ale nestalo a my se teď musíme soustředit na další venkovní utkání a přivést body z venku,“ shrnul druhou půli a celkově utkání trenér

FC Vsetín
Miroslav Mičega: Jedna branka naštěstí stačila. My když dáme dvě, tři, tak snad budu slavit. Hráli jsme proti výbornému soupeři. První poločas byl vyrovnaný herně i na šance, kdy oba týmy mohly dát dvě branky. Zápas měl slušné tempo. Po přestávce jsme byli lepším týmem. Korunovali jsme to brankou, soupeře jsme uskákali. Kluci bojovali až do konce. Měli jsme i potřebnou dávku štěstí, když Slavičín Petrem Švachem neproměnil pokutový kop,



Sestavy


FC TVD Slavičín
S. Vypušťák [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , V. Juřica [-] (56. V. Kalus [-] ) , T. Vaculík [-] (76. P. Kříž [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Švach [-] , D. Horáček [-] , T. Kocián [-] , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-] (65. M. Salajka [-] )

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - L. Matůš [-] , D. Dulík [-] , M. Mydlář [-] , J. Foltýn [-] - R. Bublák [-] , V. Surovec [-] (82. J. Kapusta [-] ) , P. Naňák [-] (89. R. Zuzaňák [-] ) , M. Jaroš [-] - J. Stuchlík [-] , P. Hořelica [-]

ŽK: 35. P. Elšík , 46. T. Kocián , 55. V. Juřica , 73. T. Švach - 10. D. Dulík , 41. J. Stuchlík , 66. L. Matůš , 70. J. Foltýn , 70. P. Naňák . ČK: 52. T. Kocián .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Vejtasa Simon - MAYER Jan, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Pavel Macíček
Tip experta: výhra domácích

Slavičín nezaváhá se Vsetínem, který sbírá každé cenné body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza