1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín řádil v Nových Sadech


Branky


14

Dva exkluzivní góly kapitána Švece, k tomu  další Staňka a patnáctá trefa v sezóně ostrostřelce Pyclíka, znamenaly pro novojičínský tým, zcela bezproblémové a zasloužené vítězství, na jaře  už šesté v řadě, kterým se nejúspěšnější tým jara stále drží v  absolutní špici divizní tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli od samého začátku velmi koncentrovaně, dobře kombinovali a postupně si začali vytvářet docela dobré šance, zatímco domácí se téměř po celý první poločas skoro k ničemu vážnému ani nedostali. První velká šance hostí přišla po čtvrthodince, kdy se po dlouhém nákopu Maliny dostal míč od Wolfa od rohového praporku k Juříčkovi, který jej z nějakých pěti metrů od branky kopl vedle. První, pro domácí vážnější šance, přišla o několik minut později, když se po ztrátě míče hostů na půlící čáře protáhl kolem obránců Schlimbach, jeho průnik však byl zastaven za cenu rohového kopu. Brzy poté se již mohli hosté zaslouženě radovat, neboť si na míč z rohového kopu Farkase vyskočil u tyče nejvýše kapitán Švec a krásnou hlavičkou nedal brankáři žádnou šanci - 0:1. Do přestávky se sice domácí dostali několikrát na dostřel branky Ognyanova, ale koncentrovaná obrana hostí žádné komplikace  s vyrovnáním nedovolila.
    Běžela teprve druhá minuta druhé půle, když se míč od Farkase dostal na pětatřicet metrů od branky ke Švecovi, který polovysokou bombou k tyči rozradostnil své spoluhráče i hrstku věrných novojičínských fandů - 0:2. Pak se po krásné kombinační akci dostal míč k nabíhajícímu Juříčkovi, jehož určitě „slabší“ levačka domácí branku neohrozila, na druhé straně stejně tak po rychlé brejku,  skončil míč z kopačky Šuby za brankovou čárou. Hosté byli i v další fázi o hodně rychlejší než jejich soupeř, stále dobře kombinovali, měli rychlejší start na míč, čehož využívali k dalším rychlým a nebezpečným protiútokům. Po jednom z nich se v šedesáté minutě dostal míč po centru od Farkase a odraženém míči od obránce ke Staňkovi,  který vyslal technickou střelu ze dvanácti metrů do sítě domácí branky - 0:3. U domácích byla sice vidět snaha „něco“ na hosty vymyslet, což se jim však moc nedařilo, mnohé jejich zákroky byly na hranici tvrdosti s udělenými, do té doby šesti žlutými kartami. Deset minut před koncem se hosté, po stálém  dobývání se před domácí šestnáctku, dočkali čtvrtého úspěchu, o který se postaral deset minut před koncem po krásné kolmici od Opatřila přes obránce Pyclík - 0:4. To už byli hosté zcela „na koni“, hra z jejich strany však už  ale neměla takový „šmrnc“, čehož po určitém zaváhání obrany, využil domácí Dvorský ke zkorigování výsledku - 1:4. Když se v samotném závěru „neujala“ další bomba kapitána Švece, kterou domácí gólman Kalina s námahou vyrazil nad branku a umístěnou střelu Pyclíka domácí brankář vyrazil na roh, skončilo utkání, zejména po výborné hře ve druhé půli, zcela zaslouženým a jednoznačným vítězstvím hostí.

Více zde: https://www.fotbal-novyjicin.cz/news/a28-04-2018-fk-nove-sady-fk-novy-jicin-1-4-0-1/



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Trenér Pavel Hajný: „To je jasné, že jsme sem jeli vyhrát. Já jsem věděl, že to jejich mužstvo nějakou kvalitu má, ale nehrají ani o sestup či o postup, tak jestli se chceme probojovat do té špice, tak jsme tady ty tři body potřebovali. Já jsem věřil, že hráči k tomu přistoupí zodpovědně a že se nám to i podaří, což se i potvrdilo. Ze začátku jsme byli lepší, měli jsme tam v podstatě hned několik šancí a po rohovém kopu se nádherně trefil hlavou Švec a to si myslím, že bylo klíčové. Jediná věc, co by bylo pro nás těžké, kdyby nám oni dali gól. Je jasné, že oni spoléhali v podstatě jen na defenzívu, na nakopávané míče za obranu nebo ze standartek, ale těch moc neměli. Když se na začátku druhého poločasu trefil nádherně Švec, a když pak prohrávali o dva góly, tak už to pro ně bylo těžší, čímž to bylo vlastně rozhodnuté“.



Sestavy


FK Nové Sady
M. Kalina [-] - J. Šuba [-] (55. A. Andreev [-] ) , D. Dvorský [-] , M. Samek [-] , M. Novotný [-] , Š. Danis [-] (70. L. Dokoupil [-] ) , D. Škoda [-] , J. Schlimbach [-] , L. Hodis [-] , J. Roupec [-] (68. J. Smrček [-] ) , T. Kopp [-]

FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - O. Malina [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] , T. Wolf [-] (64. P. Urbanovský [-] ) - J. Opatřil [-] (81. T. Pokorný [-] ) , M. Staněk [-] (76. J. Kalich [-] ) , P. Macíček [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-]

ŽK: 25. J. Schlimbach , 36. D. Škoda , 53. J. Šuba , 57. J. Roupec , 60. M. Kalina , 73. M. Novotný - 37. T. Wolf .
Počet diváků: 164. Rozhodčí: Lukašík Petr - SLAMINKA Jozef, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuba
Tip experta: výhra hostů

Skončí výhrou hostů, protože mají výborně fungující záložní řadu, a tím si vytváří i spoustu šancí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích