2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:30

23.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Fotbal může být i takový


Branky


14

V dnešním utkání sledovali diváci dva rozdílné poločasy. Domácí, kteří se dostali do nebezpečného sestupového pásma od začátku zápasu prahli po vítězství a plném bodovém zisku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první zahrozili hosté v 11. minutě, dělovka Haase však skončila těsně vedle levé tyče. První gólovku měli domácí v 17. minutě, Juřica dlouhým autem našel Bůbelu, ale ani jeho střela se mezi tyče branky hostů nevešla. Ve 24. minutě už hráči a domácí příznivci jásali. Po rozehraném rohovém kopu poslal Novák M. hlavou neomylně balón do branky hostů – 1:0. Domácí nadšení však hosté brzy zmrazili. Ve 30. minutě našel díru v domácí obraně Strakoš a z přímého kopu překvapil u první tyče brankáře Smolíka – 1:1. Hosté se však dlouho z vyrovnání netěšili. Ve 32. minutě se znovu po rohovém kopu nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou hostů Bůbela a rozjásal příznivce domácích – 2:1. Štěstí stálo u hostů ve 34. minutě, centr Bůbely našel nabíhajícího Nováka M., ale jeho volej zasvištěl těsně nad břevnem. Vyrovnání měl na kopačkách hostující Pecuch ve 39. minutě, ale v koncovce ho zradila střelecká muška.

 

Do 2. poločasu nastoupili hosté se změnou v sestavě, do hry přišel Adamík a začaly se dít věci. Ve 49. minutě prošel obranou domácích Haas, do gólovky poslal Rychnovského, ale jeho střelu zablokoval Juřica na rohový kop. V 53. minutě byl u nádherné útočné akce Strakoš poslal na zteč Adamíka, ten si vychutnal domácího stopera a jeho přihrávka našla kopačky Labudy a na ukazateli svítil stav – 2:2. V 60. minutě se obraz hry podstatně změnil. Pecuch po ukázkovém slalomu poslal do šance Adamíka, jeho střela však podél celé branky svůj cíl nenašla. Hosté stupňovali svůj tlak, domácím evidentně ubývaly síly. Obrana se dostávala pod tlak, na trávníku začaly bublat emoce, kterým nemalou měrou pomáhaly rozhodnutí rozhodčích. V 78. minutě už hosté jásali, Býma poslal prudký centr podél celé branky, ale Adamíka na brankové čáře zpacifikovali. Hosté se pak marně dožadovali pokutového kopu za sražení Adamíka v gólové šanci. V poslední čtvrthodince se na trávníku začala hrát „karetní partie“, ale vrcholem emocí se stala situace v samotném závěru utkání. Hosté vstřelili v 88. minutě třetí gól, ale jejich zaslouženou radost a nadšení zmrazil praporek AR 1, který signalizoval postavení mimo hru…….   

 

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Domácí trenér – Pavol Gabriš: Dnes jsme začali dobře, 1. poločas byl náš. Bohužel po přestávce jsme už náš výkon nezopakovali, naopak hosté nás přehrávali, a tak nakonec i ten bod získaný proti 2. celku divize má svou cenu. To se ukáže až po skončení soutěže!

FC Dolní Benešov
Hostující trenér Marcel Melecký: V prvním poločase jsme se nedokázali vyrovnat s hrou domácích. Dlouhé, nakopávané míče a jejich autová vhazování nám dělaly problémy. Po našich chybách jsme inkasovali zbytečně dva góly. Druhý poločas patřil nám, myslím si, že jsme měli vyhrát, ale proč jsme nevyhráli k tomu se nemá cenu vyjadřovat, to jsou věci, které fotbalu nejen na naší úrovni v žádném případě neprospívají.



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , D. Juřica [-] , M. Doležal [-] , T. Kolouch [-] - J. Vítek [-] , M. Novák [-] , J. Búbela [-] (64. J. Fojtík [-] ) , P. Vlček [-] , M. Chovanec [-] (85. P. Novák [-] ) - T. Chuchma [-] (71. A. Pecha [-] )

FC Dolní Benešov
J. Kozel [-] - M. Pecuch [-] , M. Strakoš [-] (68. J. Romaněnko [-] ) , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , D. Mlýnek [-] (46. O. Adamík [-] ) , J. Býma [-] , D. Rychnovský [-]

ŽK: 76. P. Vlček , 76. J. Vítek , 86. M. Doležal - 80. O. Haas , 86. J. Býma , 90. T. Gebauer .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: GREČMAL Michal - ŠAMAJ Vratislav, KOUŘÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuba
Tip experta: výhra hostů

Dolní Benešov má mladý a perspektivní tým, který podle mých informací chce bojovat o postup do vyšší soutěže.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů