4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 10:15

23.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havířov napravil porážku z minulého týdne


Branky


41. T. Omasta , 57. P. Zupko , 76. B. Förster , 79. J. Hottek (p.) - 12. P. Kysela
14

V domácím prostředí jsme přehráli snaživého soupeře ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve svižném začátku jsme si vytvořili hned tři velké šance. Förtsera vychytal gólman, Karel Skoupý mířil hlavou těsně vedle a Zupkovu ránu vykopli beci z prázdné klece na brankové čáře. Do vedení šli ale překvapivě hosté, kteří potrestali hrubku Jakuba Hottka – 0:1. Tento gól náš tlak na delší dobu přibrzdil. Měli jsme neustále více ze hry, ale finální fáze nám nevycházela. Těsně před přestávkou chybovali hrubě fotbalisté Jeseníku, kteří neodkopli míč z pokutového území a sami ho přihráli Tomáši Omastovi, který nabídnutou tutovkou nepohrdl – 1:1.

 

Ve druhé části bylo patrné, že Indiáni mají mnohem větší touhu po výhře. Postupně zvyšovali tlak a nakonec z něj vytěžili jasnou výhru. Do sedla jim pomohla chyba brankáře Červenky, po krterém elegantně skóroval Pavel Zupko -2:1. V 76. Minutě napřáhl zdálky Boris Förster a jeho ránu zastavila až síť. O tři minuty později byl po rychlé akci ve vápně faulovaný Lukáš Skoupý a Jakub Hottek z penalty stanovil konečné skóre na 4:1.

 

zdroj: http://indianihavirov.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
Miroslav Matušovič (hrající trenér): Chtěli jsme se prezentovat úplně jinou hrou, než minulé kolo v Ústí, kde jsme hráli moc špatně. A to se nám naštěstí podařilo. Do utkání jsme vstoupili aktivně a chyběl tomu jen gól. I když se soupeř dostal do vedení po naší zbytečné chybě, věřil jsem, že máme takovou kvalitu, že výsledek otočíme. To se nakonec stalo a klukům za to musím poděkovat. Dík patří také lidem, a nebylo jich málo, kteří dnes dali přednost v nádherném počasí našemu zápasu před jiným programem.




Sestavy


MFK Havířov
L. Slavík [-] - K. Skoupý [-] , J. Hottek [-] (88. T. Zbavitel [-] ) , M. Igbinoba [-] - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (85. J. Greger [-] ) , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , B. Förster [-] (80. M. Baran [-] ) - M. Lišaník [-] , T. Omasta [-]

FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Mráz [-] , A. Bříza [-] , B. Mlynář [-] (41. J. Vavrač [-] ) , P. Plhák [-] , V. Keltner [-] , M. Furik [-] (76. T. Andrušík [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , P. Kysela [-] (88. J. Prachař [-] )

ŽK: 65. J. Hottek - 78. J. Červenka . ČK: 90. L. Slavík .
Počet diváků: 480. Rozhodčí: Duda Radim - BEBENEK Petr, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Martin Kuba
Tip experta: výhra domácích

Zápas vyhrají domácí. Dle mého názoru mají nejlépe kombinační tým v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích