1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 10:15

29.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Místo oslavy výhry zůstala remízová pachuť


Branky


12

Poslední duel sezóny na hřišti soupeře před nedělním domácím loučením s Jeseníkem vyšel mužům Bosporu jenom napůl. V Brumově za úmorného vedra sice svěřenci Martina Špičky vedli a mohli přidat i další trefy, po pauze však domácí zabrali a srovnali. Bohužel v závěru hostům k výhře nepomohla ani penalta, a tak je čeká na dálku boj o 10. místo se Vsetínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Víc než dvouhodinovou cestu do česko-slovenského pohraničí neabsolvovali nejlepší střelec Bosporu David Jatagandzidis a Marek Jakubov, kouč vsadil na úspěšnou sestavu z minulých dvou zápasů. A vypadalo to, že Brumov bude po víc než dvaceti letech odeslán do krajského přeboru s potupným debaklem. Nejprve se dvakrát hosté chytili do ofsajdové pasti, jenže v 9. minutě už František Hanus uvolnil Jakuba Padýcha dokonale a Bospor vedl – 0:1!

Domácí bránili hodně vysoko, ale Bohumíňáci ne a ne vyzrát na jejich lest – útočníci hostů se opakovaně lapali do ofsajdů… Až po půlhodině pláchl po křídle Padých, jeho centr nedokázal trefit Richard Vaclík čistě a následný pokus Františka Hanuse už snadno kryl gólman Smolík.

Brumov poprvé vážněji zahrozil až ve 35. minutě, kdy Jakub Švrčina musel likvidovat atak rozběhnutého Doležala, vzápětí si Juřica ukázkově zpracoval dlouhý nákop, jenže sám proti bohumínskému brankáři pálil zbrkle mimo. Poslední tutovku první půle propásl Vaclík, jenž si obhodil gólmana, ale nezakončil hned a pak už jej o šanci připravil skluzem domácí stoper.

Po obrátce a centru Juřici hlavou mířil nad brumovský Fojtík, na Vaclíkův lob z půlky hřiště sice nedosáhl Smolík, naštěstí pro něj míč šel mimo tyče. Obrovskou šanci pak spálil Padých, kterého viděl v uličce Milan Halaška, autor první trefy bohužel trefil jenom ochránce domácí svatyně. S přibývajícím časem přesto získali Brumovští převahu, a hosté si dost koledovali.

Švrčina bravurně zlikvidoval ránu Juřici z druhé vlny i tutovku Vlčka, jenže v 74. minutě už další centr Juřici hlavou nekompromisně proměnil Kolouch – 1:1. Pak po rychle rozehraném autu a bratrské spolupráci Martina a Františka Hanusových v pádu pálil mladší z obou opor Bosporu jen do Smolíka, dělovku Nováka vyřešil zase Švrčina. V 87. minutě byl ve vápně sražen František Hanus, který se sám ujal i exekuce penalty, jenže mířil příliš vysoko…

 

„Výsledkem jsme zklamáni, přijeli jsme vyhrát a šlo to. Bohužel remíza je nakonec asi spravedlivá. Mrzí mě, že jsme si nevytvořili takovou převahu a že jsme si nevěděli rady s domácím ofsajdovým systémem. Naši zkušení to měli řešit lépe. Kdybychom v první půli přidali druhý a třetí gól, určitě bychom to dohráli v klidu. Po pauze už měl hodně šancí i soupeř, Jakub Švrčina chytil snad tři góly,“ řekl kouč Bosporu Martin Špička.



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kolář [-] , M. Chovanec [-] , M. Doležal [-] , T. Kolouch [-] (90. J. Polomík [-] ) - J. Fojtík [-] , P. Vlček [-] , D. Juřica [-] (81. J. Búbela [-] ) , J. Vítek [-] - T. Chuchma [-] (86. M. Kubiš [-] ) , M. Novák [-]

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - A. Leibl [-] , J. Sittek [-] , R. Košťál [-] - F. Hanus [-] , R. Vaclík [-] (76. L. Poštulka [-] ) , D. Palej [-] , M. Halaška [-] (73. J. Ferenc [-] ) - M. Hanus [-] - J. Padych [-] , J. Nowinski [-] (85. P. Šiška [-] )

ŽK: 22. M. Chovanec , 42. M. Doležal , 61. P. Vlček - 43. D. Palej , 80. M. Hanus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hanák Petr - SLOVÁČEK Adam, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů