M. Korec 86.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky vstoupily do nové sezóny vítězně!


Branky


86. M. Korec
0

Horky nad Jizerou - V úvodním kole zavítalo Slaný na hřiště nováčka soutěže, který ukázal, že z I.A třídy nepostoupil náhodou. Díky brance v závěru utkání si Horky připsaly tři body a úspěšný vstup do krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Úvod zápasu patřil domácím, kteří si vypracovali po pár odehraných minutách první šance zápasu. V dobrých pozicích se ocitl Nádeníček, ale nejprve jeho hlavička nemířila přesně a v druhé situaci tomu bylo podobně. Nevyšlo ani pravidlo do třetice všeho dobrého. Byl to opět exsparťanský Nádeníček, který ale ve velké šanci střelou z voleje mířil těšně vedle. Hra se poté vyrovnala, ale hrálo se bez vyložených brankových příležitostí. I hosté se pak dostali před branku domácích, ale v případě Sirůčka k zakončení nedošlo.

Rozhodla branka v závěru utkání

Hned v úvodu druhého dějství zahrozili hosté a po ose Tikovský - Žahour druhý jmenovaný jen o kousek minul domácí branku Durova. Poté se opět v další šanci ocitl po rohovém kopu domácí Nádeníček, ale ani tentokrát se nemohl radovat ze vstřelené branky, protože jeho skvělou hlavičku vyrazil ještě lepším zákrokem brankář Sedlák. V 59' se k přímému kopu ze slibné pozice postavil další bývalý ligový fotbalista Galbavý, ale domácí zeď odvrátila na rohový kop, ze kterého se nic neudálo.

 

V 77' po další standardce Slaného se před Durovem ocitl Čablík, ale ani ten se k zakončení nedostal. V poslední desetiminutovce utkání byli nejprve hosté bízlko rozhodnutí, ale domácí branmář Durov byl o něco rychlejší než hostující Vimr. Rozhodnutí přišlo v 85' po centru z levé strany, kdy míč trefil přesně k tyči domácí Korec - 1:0.. V dalších minutách se už nic více nestalo a nováček soutěže se mohl radovat ze tří bodů.

 



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , P. Klain [-] (65. M. Yerokhin [-] ) , Z. Zahálka [-] - T. Doležal [-] (85. L. Hlaváček [-] ) , R. Mynář [-] , J. Horák [-] (76. T. Baster [-] ) , S. Smetana [-] - M. Korec [-] (90. R. Šimek [-] ) , B. Nádeníček [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , D. Sirůček [-] (87. J. Hořejší [-] ) , M. Pospíšil [-] (87. L. Stožický [-] ) , M. Žahour [-] (78. J. Maroušek [-] ) , P. Čablík [-]

ŽK: 38. T. Doležal , 90. M. Yerokhin - 63. M. Hartman .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DUCKÝ František, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.