M. Burian 55. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pro nováčka neúspěšný start, pro Libiš první krok k návratu do divize!


Branky


55. M. Burian (p.) - 36. M. Šobr , 86. Z. Šenkeřík , 91. D. Zajac
0

Nespeky - Postupující z I.A třídy proti sestupujícímu diviznímu celku. Souboj exligistů Šírla (Nespeky) a Šenkeříka (Libiš). I tak se dal pojmenovat tento duel, ve kterém v poslední desetiminutovce i díky gólu Šenkeříka rozhodla Libiš o svém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převaha Nespek nevedla ke vstřelené brance

V historicky prvním zápase Krajského přeboru v dějinách Nespek zavítal na jejich hřiště ještě loňský divizní účastník z Libiše a na utkání si našlo cestu přes 200 nadšených fanoušků. Domácí se premiéry vůbec nezalekli a po celý první poločas ovládali hru a vytvořili si i několik nadějných příležitostí.

 

V první šanci se v 15' ocitl Klauz, ale nedokázal zakončit přesně a stejně si vedl o pár minut později i D. Pešta. V 25' předvedl krásnou individuální akci Krejza a střelou za hranicí šestnáctky orazítkoval břevno brány Brožka, který stál mezi třemi tyčemi Libiše.  Hosté z Libiši zahrozili až v závěru prvního dějství a hned to byla situace gólová. Po chybě domácího Buriana nedal bezmocnému Šilhavému žádnou šanci Šobr a ukázkovým lobem přehodil domácího brankáře - 0:1. 

 

Rozhodl hrající trenér Šenkeřík

Nespeky se dočkaly vyrovnání hned na začátku druhého poločasu. Brankář Brožek fauloval Peštu a penaltu s přehledem proměnil Burian - 1:1. V další fázi utkání docházel domácím dech a Libiš přebírala iniciativu.

 

V 75' se ocitl ve velké šanci exslavista a hrající trenér Libiše Zdeněk Šenkeřík, ale štěstí mu zatím nepřálo. V další šanci o deset minut později se už ale Šenkeřík mohl radovat ze vstřelené branky. Po centru z levé strany hlavou mířil přesně k tyči - 1:2. Konečnou podobu výsledku dal v 91' Zajac - 1:3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař: „Posledních dvacet minut nám začaly docházet síly, přestali jsme stíhat, byli u všeho druzí, jen jsme odkopávali míče a soupeř tak přikládal pod kotlem. Je to velká škoda. Přestože na tom byl soupeř fyzicky lépe a my už šlapali vodu, tak bylo na to dohrát zápas na remízu a klidně vybojovat druhý bod v penaltách.“

TJ Sokol Libiš
Zdeněk Šenkeřík, hrající trenér: „Zažili jsme ostrou premiéru na hřišti nováčka z Nespek. Utkaní, ve kterém domácí v poli ovládali hru opticky celý první poločas, jsme postupně přebírali iniciativu a na konec tak přetavili ve vítězství 3:1…. Soupeř nezvládl posledních dvacet minut, kdy odešel kondičně a nám se tak otevřel prostor pro závěrečnou smršť…. Ověřili jsme si poněkolikáté v řadě, že pod fyzicky náročným způsobem hry z naší strany soupeři postupně ztrácí půdu pod nohama. Ačkoliv jsme museli řešit par krizových momentů v první půli, soupeř se do vážnější šance za celý zápas nedostal. Chtěl bych ocenit přístup celého mužstva. Někteří mladíci zažili ostrý start do sezony a zvládli ho na jedničku. Závěrem bych rád poděkoval všem fandům, kteří vážili cestu podpořit nás, a tvořili nám skvělou kulisu po celých 90 minut.“



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - T. Krejza [-] , A. Jasz [-] , A. Konopisky [-] - L. Maršoun [-] , D. Pešta [-] , R. Šírl [-] , J. Kukač [-] , M. Burian [-] - M. Klauz [-] (85. M. Pohořelý [-] ) , R. Vojkůvka [-] (60. I. Komlyev [-] )

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Dobrovolný [-] (46. J. Pořízek [-] ) , P. Očovan [-] , P. Novotný [-] , M. Malák [-] , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] (74. D. Zajac [-] ) , M. Šobr [-] , I. Adenubi [-] (85. O. Kolísek [-] ) , Z. Šenkeřík [-]

ŽK: 35. J. Kukač - 30. P. Novotný , 40. M. Malák , 54. M. Brožek , 67. P. Očovan , 80. M. Šobr , 90. P. Zuskin .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.