4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strašecí excelovalo! Nespeky odjížději se čtyřmi inkasovanými góly


Branky


0

Nové Strašecí - Domácí chtěli potvrdit roli favorita proti nováčkovi z Nespek. Klidné výhře výrazně přispěl už první poločas, ve kterém šlo Nové Strašecí do třígólového trháku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během půlhodiny tři góly domácích

První náznak šance měli hosté, a to v 5' po dlouhém autovém vhazování Šírla, kdy musel zasahovat Doubrava. O dvě minuty později se zjevil ve slibné pozici Maršoun, ale pálil vedle. Po úvodních šancí Nespek převzalo Nové Strašecí otěže zápasu.

 

V 11' odhlavičkoval Maršoun míč pouze k Duchoňovi, který střelou z hranice šestnáctky nedal Šilhavému šanci - 1:0. Ve 24' šli domácí do dvougólového vedení a to po nedorozumění dvou hostujících hráčů, když se dostal míč k Ducárovi a ten ve slibné pozici nezaváhal - 2:0. O čtyři minuty později měli domácí zase o něco větší radost, a to když další branku přidal Svoboda - 3:0.

 

Tento stav ale nemusel být konečným! Do velké šance se dostal L. Mrázek, jehož hlavička nenašla těsně prostor tří tyčí. Následně se dostal k zajímavé střele autor třetí branky Svoboda, ale jeho střelu úspěšně zblokoval Krejza. Do kabin se tak šlo za třígólového vedení domácího týmu.

Konečný stav určil Kaválek

Nespeky chtěly se zápasem něco udělat a odpovídal tomu i jejich aktivní vstup do druhé poloviny. Neprve se k jedovaté střele dostal Pešta, ale jeho snahu zmařil Doubrava vyražením na roh, ze kterého hlavičkoval nebezpečně Krejza, ale míč si rozměry domácí svatyně nenašel. V 59' hosté zachybovali v defenzivě, když se nedohodli oba stopeři a k míči se tak dostal Kaválek, který vstřelil čtvrtou branku svého týmu - 4:0.

 

Do dalších příležitostí se dostal i Ducár, Mžourek nebo aktivně hrající Svoboda, ale branka z toho nebyla. Na druhé straně se schylovalo k větším šancím až v závěru utkání. Nejdříve si na dobře chytajícím Doubravovi vylámal zuby Urban a v poslední minuty zacinkalo břevno, které nastřelil střídající Vojkůvka. Hosté se tak čestného gólu nedočkali a domácí se tak mohli radovat ze čtyřgólového vítězství.



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] (89. F. Javůrek [-] ) - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] , M. Bláha [-] (71. M. Kříž [-] ) , M. Mžourek [-]

TJ Sokol Nespeky
M. Šilhavý [-] - T. Krejza [-] , A. Jasz [-] , A. Konopisky [-] - R. Šírl [-] , V. Pešta [-] (63. O. Urban [-] ) , L. Maršoun [-] (40. R. Vojkůvka [-] ) , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , D. Pešta [-] - M. Klauz [-] (85. D. Straka [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Benák Petr - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.