Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2017 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V přestřelce s 12 brankami vedly Poříčany už 4:1, ale z výhry se radovali hosté


Branky


0

Poříčany - Ten kdo zavítal na tohle utkání, určitě nelitoval. V zápase padlo 12 branek a domácí vedli po půl hodině hry 4:1. Poté přišel neskutečný obrat hostů z Kutné Hory, kteří zápas nakonec otočili a z Poříčan odjížděli s výhrou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za necelých dvacet minut padlo 6 branek

V první šanci se ocitl hostující Wolf, ale nevyzrál na Kopeckého v bráně Poříčan. Od 17' se začaly dít věci. Obrovskou chybu Saulicha potrestal Sedláček - 1:0. O minutu později hostující obrana chybovala znovu a po faulu na Procházku se pískal pokutový kop. Slunéčko nedal Malému šanci - 2:0.  Hosty to ale nesložilo. Ve 20' minutě už bylo sníženo. Kulhánek připravil šanci Hradílkovi a ten s ní naložil perfektně, přízemní střelou do levého rohu - 2:1. Ve 27' Poříčany odskočily opět do dvoubrankového vedení. Po centru z levé strany od Sedláčka se trefil hlavou Mužík - 3:1. Čtvrtou branku domácích přidal o tři minuty později znovu Mužík.

 

Parádní osmnáctiminutovku a šestý gól zápasu vstřelil hostující Piskač. Hosté mohli snížit i na rozdíl jediné branky, ale Semráda vychytal Kopecký. V samotném závěru úvodního poločasu mohl vsítit pátou branku Poříčan Holler, ale v tutovce selhal a tak se šlo do kabin za stavu 4:2. 

Velkolepý obrat Kutné Hory!

V 53' to bylo už jen o jedinou branku. Krásnou ranou z 22 metrů nedal Semrád Kopeckému šanci - 3:4. Z další šance v 57' bylo srovnáno. Hradílek využil chyby domácích a i s troškou štěstí překonal domácího brankáře - 4:4. Kutné Hoře se povedlo to, co domácím, vstřelit tři branky v rozmezí deseti minut, protože v 63' mířil přesně Šesták a dokonal tak neskutečný obrat - 4:5.

 

V 73' minutě přišla další penalta pro domácí a Sedláček se z těžkou situací vypořádal skvěle - 5:5.  Poté se hra chvíli uklidnila. V 80' minutě se pokutového kopu dočkali i hosté a i třetí penalta zápasu byla proměněna. Semrád - 5:6. Poříčany vsadily vše na jedno kartu a hnali se za vyrovnáním a do byla voda na mlejn pro hosty s brejkovými situacemi. V jedné z nich dal v 93' výsledku definitivní podobu Kulhánek - 5:7. 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Václav Kupr, manažer: „Neuvěřitelný kolaps. Z hotového zápasu, kdy jsme vedli 4:1 a v poločase ještě 4:2. Druhý poločas jsme úplně zaspali a hosté dokázali obrátit na 4:5. Pak jsme z penalty vyrovnali na 5:5 ale hosté šli z penalty opět do vedení. V závěru už jsme hráli na riziko a hosté zvýšili na konečných 7:5.“




Sestavy


SK Poříčany
A. Kopecký [-] - V. Mužík [-] , J. Krombholz [-] (76. F. Stárek [-] ) , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Slunéčko [-] , J. Petržílka [-] , F. Ludvíček [-] , L. Mužík [-] (55. D. Procházka [-] ) , J. Biško [-] (62. M. Štefančík [-] ) , M. Volavka [-] (66. L. Holler [-] )

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - P. Bílek [-] , P. Saulich [-] , O. Matoušek [-] , R. Šesták [-] , V. Piskač [-] (91. B. Franc [-] ) , D. Cimr [-] (28. L. Marek [-] ) , J. Kulhánek [-] , V. Semrád [-] , J. Hradílek [-] (89. M. Wolf [-] ) , O. Filipec [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BURIAN Michal, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.