0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 10:15

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branek se diváci dočkali až v penaltovém rozstřelu


Branky


0

Kutná Hora - Slaný nabuzené výhrou z posledního zápasu zajíždělo do Kutné Hory, která ve 2. kole předvedla neskutečný obrat z 1:4 na konečných 7:5. I přes snahu obou týmů se diváci nedočkali v normální hrací době žádného vstřeleného gólu. O vítězi tak rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byl šťastnější tým Slaného. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se stav nezměnil

Začátek zápasu se odehrál ve velmi slušném tempu a to i bez vstřelených branek. V první šanci utkání se ve 23' dostal k míči Hansl, ale hlavičkoval pouze nad branku. V 25' chybovala obrana hostů, ale střelu Kulhánka srazil na rohový kop Stožický.

 

O deset minut později se stav utkání již málem měnil. Z dálky parádní bombou střílel Hořejší, ale brankář Malý míč skvělým reflexem vyrazil. Ve 42' našel Holly Tikovského a ten ještě vybídl ke skórování Hartmana, který ale bránu Malého přestřelil. 

 

 

Převaha Slaného bez gólového vyústění

Hráč, který mohl upravit skóre utkání na konci prvního poločasu, Marek Hartman, nedokázal na začátku druhé půle prostřelit před sebou hradbu těl bránících hráčů. V 52' šel sám na brankáře Malého Tikovský. Nerozhodl se ale pro správnou variantu a místo technického zakončení se do míče opřel tvrdě a střílel jen do připraveného Malého. Po hodině hry se ve skvělé pozici ocitl hráč, který minulý týden vstřelil dvě branky. Tentokrát mířidla Galbavého nebyla přesná a střelou těsně minul.

 

Poté se utkání hrálo především ve středu pole bez nějaké vyložené střelecké pozice. Ojedinělá střelecká pozice domácích ztroskotala po přímém kopu na zdi a z následného rohového kopu hlavičkoval Saulich nepřesně. V 82' fauloval Bílek Vimra a protože to byla jeho druhá žlutá karta v utkání, musel opustit hrací plochu předčasně. Aktivní Vimr utekl znovu po levém křídle, ale nepřesnou přihrávkou našel pouze kopačky kutnohorského Semráda. Rozhodnout mohl v 92' Galbavý, ale nedokázal trefit branku.  

 

 

Až jedenáctý pokus neskočil brankou

Na řadu přišly penalty a pět sérií o vítězi nerozhodlo. Za domácí se trefili Marek, Saulich, Filipec, Kraus a Semrád a za Slaný vždy kontrovali Galbavý, Hartman, Zelenka, Stožický a Hansl. Rozhodla šestá série, když domácího France Sedlák vychytal. O zisk druhého bodu pro Slaný se pak proměněnou penaltou postaral Holly.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: " Hned po závěrečném hvizdu rozhodčího jsme věděli , že dnes jsme v Kutné Hoře ztratili. Zvláště ve druhém poločase jsme na hřišti dominovali a domácí vůbec k ničemu nepustili. Ti nedokázali za celých devadesát minut Sedláka ani jednou ohrozit střelou na branku. Z naší strany byl zápas odehrán bez žluté karty. Fotbalový bůh dnes byl doma, neboť prohrát na penalty by pro nás bylo nespravedlivé a kruté."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Svoboda [-] , P. Bílek [-] , P. Saulich [-] , O. Matoušek [-] , R. Šesták [-] (83. J. Kraus [-] ) , V. Piskač [-] (46. L. Marek [-] ) , D. Cimr [-] (88. B. Franc [-] ) , J. Kulhánek [-] , V. Semrád [-] , O. Filipec [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (77. L. Stožický [-] ) , M. Tikovský [-] (65. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (80. D. Sirůček [-] ) , M. Pospíšil [-] (85. J. Maroušek [-] )

ŽK: 22. O. Matoušek , 27. P. Bílek . ČK: 82. P. Bílek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.