2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice poprvé v sezóně za tři body


Branky


0

Tuchlovice - Překvapivě po dvou zápasech měly Rejšice jen jeden bod za prohrané pokutové kopy s Klíčany. Další body nepřidaly ani v Tuchlovicích, které po brankách Tirola a Hadriky vyhrály 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Rejšic, ale góly dávali domácí

V prvním náznaku šance se ocitl v 9' hostující Sameš, ale ke střele se nedostal. Po čtvrt hodině hry mohl poslat hosty do vedení Zikmunda, ale z dobré pozice trefil jen nohy Brože. Tuchlovice poprvé vystřelily v 25' Krausem, ale jeho střela neměla ani potřebnou razanci a mířila dost nepřesně.

 

Ve 29' se měnilo skóre a k překvapení to byli domácí, kdo skóroval jako první. Po centru z pravé strany se míč dostal k Tirolovi a ten se do míče opřel a přesnou ránou k tyči poslal Tuchlovice do vedení - 1:0. Další šance přišla ve 43' a Hadrika navýšil vedení - 2:0.

Poločasový výsledek i výsledkem konečným

Hrálo se od vápna k vápnu. Tuchovice se nikam zbytečně nehnali. V 65' mohl zvýšit vedení Kedroň, ale z dobré pozice přestřelil.

 

Hosté se poté snažili s výsledkem něco udělat, ale nedokázali zakončit přesně. V dobré pozici minul Kořínek a do brány se nevešla ani střela v 85' Zikmundy. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - L. Hadrika [-] , M. Kedroň [-] (72. M. Balík [-] ) , V. Kraus [-] (60. Z. Podraný [-] ) , M. Brnovják [-] , D. Chaloupka [-] (77. M. Fitko [-] ) , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , J. Brož [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Maňas [-] , F. Kořínek [-] , D. Zikmunda [-] (70. M. Karela [-] ) , M. Falta [-] , J. Sameš [-] , Z. Bělík [-] , L. Kučera [-] , M. Bým [-] , V. Dufek [-] , A. Fingerhut [-]

ŽK: 59. M. Brnovják - 80. M. Karela .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čermoch Jakub - KAUCKÝ Miloš, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.