M. Fitko 22.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovický Pospíšil v brance čaroval!


Branky


22. M. Fitko
0

Tuchlovice - Hosté z Příbrami vyhráli pouze v 1. kole a od té doby čekají na bodový zisk. Fotbalově jsou ovšem výborní a v zápasech mají spostu šancí, trápí je ale koncovka. To chtěli změnit v Tuchlovicích, ale opět se to nepovedlo. Naopak domácím stačilo ke vstřelenému gólu málo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká převaha Spartaku bez branky

Po pár minutách hry vyslal příbramský Pazdeník do úniku Ryse, ale domácí brankář Pospíšil vytasil první skvělý zákrok a Bábíček ve skluzu dorazit nedokázal. V 10' přihrál Bábíček znovu do běhu Ryse, tomu míč uskočil a nedokázal zakončit. Příbram měla další šance. Tvrdě pálil Rys, ale proti byl znovu skvělý Pospíšil. Ke gólu nevedly ani střely Pazderníka a Rampy. Proti byl opět tuchlovický brankář. A tak přišel trest.

 

Ve 22' nedokázali příbramští odvrátit centrovaný míč a Fitko poslal Tuchlovice do vedení - 1:0. Ve 30' po po rychlém protiútoku nahrál Rys na Bábíčka a ten šel sám na Pospíšila. Míč mu uskočil a domácí brankář míč odrazil mimo a Pudil odkopl daleko od tuchlovické branky. Poté přišla i další šance domácích a hlavičku Hajníka vyškrábl brankář Javorský na tyč. Další šance měli hosté. Mora pálil těsně nad a Pazderníkovu ránu k tyči skvělým zákrokem vytáhl Pospíšil. 

 

 

Příbram se nedočkala branky ani ve druhém poločase

První dvě šance druhého poločasu měli opět hosté, obě měl Pazderník. Nejprve trefil v 50' tyč a poté mířil těsně vedle. V 60' krásně zakombinovali Bábíček a Rysem. První jmenovaný našel druhého a Rys ještě vracel do tutové pozice. Bábíček trefil nohu obránce a od něj se odrazil míč na rohový kop.

 

Hosté hru otevřeli a domácí hrozili z rychlých brejků, ale nepřišla žádná šance. V posledních minutách neskončila v brance ani hlavička příbramského Suchého. Krok od vyrovnání byl Rampa a v poslední šanci nepropálil hradbu těl Voříšek. 

 

 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - V. Kraus [-] , L. Hadrika [-] , M. Kedroň [-] (9. M. Fitko [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , M. Pospíšil [-] (46. O. Pilař [-] ) , L. Hajník [-] , J. Tirol [-] , J. Brož [-] , M. Brnovják [-]

Spartak Příbram
T. Javorský [-] - P. Červeňák [-] (75. M. Suchý [-] ) , V. Machač [-] , M. Rampa [-] , P. Rys [-] , A. Bábíček [-] , P. Mora [-] (82. J. Voříšek [-] ) , V. Ševr [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-] , M. Pazderník [-] (67. M. Vašek [-] )

ŽK: 68. M. Pudil - 57. A. Bábíček , 89. M. Vašek , 92. M. Suchý .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.