2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 10:30

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama až do konce a zasloužená výhra Spartaku!


Branky


0

Příbram - V 5. kole KP přivítal Spartak na své půdě celek Rejšic. Oba týmy byly po odehraných čtyřech kolech až překvapivě ve spodní části tabulky. Vyhrát chtěly oba týmy, ale na hřišti jednoznačně vládla Příbram, která se nakonec díky brance v závěru zaslouženě radovala ze zisku tří bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrovský tlak Příbrami vedl k vyrovnání

Příbram se do svého soupeře pustila s chutí a od první minuty si domácí dokázili vypracovat velké šance. Hned ve 2' našel Mora skvěle Voříška, ale tomu trvalo zpracování o něco déle, než bylo potřeba a z nadějné pozice nebylo nic. Vzápětí Rys uviděl ve druhé vlně Moru, ale tomu střela jindy přesnou levou nohou nesedla a byla zblokována na rohový kop. Odražený míč poté napálil volejem Hájek a jeho střela orazítkovala tyč Roudnického branky. V 10' se ve vápně uvolnil Voříšek, ale k jeho smůle mířil pouze do boční sítě. Příbram vyrobila i v tomto zápase hrubou chybu a ta byla opět potrestána. Střela Kučery ve 13' poslala hosty do vedení - 0:1. 

 

Inkasovaná branka domácí nepoložila a byli to i nadále oni, kteří měl spoustu šancí na vyrovnání. Ve 20' trefil A. Rampa bombou z pětadvaceti metrů břevno a o minutu později jeho rána jen těsně minula levou šibenici hostující branky.  Domácí poté zahrozili z přímých kopů, ale střely Suchého a Machače jen minuly branku. Po půl hodině hry mířil hodně nepřesně Červeňák po narážečce Ryse s Voříškem. Na domácích bylo vidět, jak moc chtějí vstřelit branku a vyrovnat. Do dalších šancí se dostal Bábíček. Nejprve Hájek našel Moru a ten ještě lépe postaveného již zmíněného Bábíčka, kterého ale skvěle vychytal Roudnický. Ani jeho druhá střela nebyla gólová a orazítkovala pouze pravou tyč. Bábíček se nedočkal ani na třetí pokus a jeho střelu ve skluzu zastavil brankář hostů. 

 

Už to vypadalo, že se domácí do poločasu branky nedočkají, ale přece jen se jim to povedlo. Ve 43' po rohovém kopu pálil Machač, který nepropálil val před sebou. Míč se dostal k M. Rampovi a ani on nemířil do černého. Závar pokračoval a k míči se dostal A. Rampa, který se neukvapil a nádhernou přihrávkou vybídl k zakončení Suchého, který přesnou střelou placírkou k pravé tyči vyrovnal - 1:1.

 

 

Bábíček se branky dočkal a jeho trefa byla vítězná

Druhý poločas pokračovala Příbram ve snaze vstřelit branku a soupeře drželi i nadále v obranném bloku. K zakončení docházelo převážně pomocí střel z větší vzdálenosti, protože se příbramští nemohli dostat k vyloženým šancím přes dobře fungující obranu hostů ve druhém poločase. Střelu Voříška a Mory kryl Roudnický, M. Rampa trefil pouze jednoho z obránců a střely Ryse a Machače z přímého kopu nebyly přesné. V 64' fauloval Pečínka dobře hrajícího Ryse, který postupoval sám na branku Roudnického a následovala červená karta.

 

V 70' se dostali do šance i hosté a moc nechybělo, aby se dostali podruhé v utkání do vedení. Domácí brankář Javorský špatně vyběhl a Fingerhut jej přeloboval. Míč směřoval do prázdné branky, ale navrátivší se Pazderník na poslední chvíli odvrátil na rohový kop.

 

Příbram se nedokázala dostávat kombinací do pokutového území přes obranu Rejšic a tak zkoušela hosty překvapit centrovanými míči. I s vypětím všech sil hosté odolávali. Tlak domácích k závěru utkání stále sílil. V 87' po dalším z rohových kopů z kopaček Machače naskočil na míč Bábíček a hlavou poslal domácí zcela zaslouženě do vedení - 2:1. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Byl to opět boj a nic pro slabá srdce, ale jsme moc rádi, že se nám podařilo doma vyhrát. Klukům je třeba poděkovat za přístup a bojovnost. Jen takto v maximálním nasazení se v téhle soutěži může vyhrát. S blížícím se závěrem u diváků rostla nervozita, čemuž se vůbec nedivíme, ale věříme, že jsme jim nakonec spravili chuť."




Sestavy


Spartak Příbram
T. Javorský [-] - P. Červeňák [-] (46. M. Pazderník [-] ) , M. Rampa [-] , D. Hájek [-] , V. Machač [-] , P. Rys [-] , A. Bábíček [-] (90. A. Kuba [-] ) , P. Mora [-] (78. O. Matějka [-] ) , J. Voříšek [-] (70. V. Šilhavý [-] ) , M. Suchý [-] , A. Rampa [-]

SK Rejšice
F. Roudnický [-] - A. Fingerhut [-] , M. Maňas [-] , F. Kořínek [-] (67. V. Dufek [-] ) , D. Zikmunda [-] (76. M. Falta [-] ) , M. Karela [-] (83. M. Rys [-] ) , V. Pečínka [-] , J. Zorkler [-] , J. Sameš [-] , L. Kučera [-] , M. Bým [-]

ŽK: 39. M. Maňas , 89. A. Fingerhut . ČK: 64. V. Pečínka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vokoun Daniel - PEJŠA Tomáš, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.