1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola o první místo vyhrála Libiš!


Branky


83. M. Kudela - 57. M. Šobr , 70. T. Kvída
0

Lhota - Zápas o první místo na skvěle připraveném trávníku a velmi slušnou diváckou návštěvou. Libiš přijela do Lhoty bez kanonýra Šenkeříka a Zuskina. I domácí měli omluvenky, chyběl Mantlík a Hejduk. Spokojenost po odehraném utkání byla přeci jen více na straně hostů, kteří dokázali vyhrát za tři body a Lhotě v tabulce odskočit. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libiš zachránilo dvakrát břevno

Hostující Libiš byla od samého začátku lepším a nebezpečnějším týmem a již v první čtvrt hodině hry měla tři šance. Ve 3' mířil do připraveného brankáře Vošmíka Kvída. O pět minut později minul o dva metry Očovan a patnáctiminutovku zakončil nepřesnou hlavičkou Dobrovolný.

 

Do šancí se dostali poté i domácí. Po standardní situaci trefil Klíma břevno hostující branky a dorážku Kunce vyrazil Kratochvíl rovněž na břevno. Hosté se od poslední šance k dalšímu ohrožení branky domácích do poločasu nedostali a to i přes skvělý výkon štítového záložníka Kwameho. 

 

 

Fotbalová lahůdka v podání Kvídy

Po změně stran začala Libiš ve středu pole vyhrávat souboje a bylo to znát. V 55' Vošmík skvěle vychytal Duška. V 57' se už skóre měnilo. Po dlouhém nákopu hostujícího Peška vyhrál Novotný hlavičkový souboj a míč se dostal na kopačky Očovana, kterého sice zablokoval Neumann, ale míč se před odkrytou bránou zastavil před Šobrem – 0:1. Hned o minutu později mohlo být srovnáno. Kratochvíl však včasným výběhem zmenšil střelecký úhel Primusovi a jeho ránu dokázal i zastavit.

 

V 70' přišel krásný fotbalový moment. Nejpve opět vyhraný souboj hostů a Dušek krásnou přihrávkou našel Kvídu, který viděl domácího Vošmíka daleko od své brány a lobem ho dokázal překonat – 0:2. Libiš hru kontrolovala, ale v 83' zůstal ve vápně zcela osamocen Kudela a po přesném centru vykřesal domácím naději na nějaký ten bod – 1:2. V poslední minutě byl na hranici šestnáctky faulován domácí Havelka. Krásnou ránu Šalamouna přes zeď vytáhl fantasticky Kratochvíl na rohový kop a po jeho rozehrávce pálil úplně volný Šalamoun příliš vysoko nad branku. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libiš
Jan Pořízek, obránce: "Jsem velmi šťastný ze zisku tří bodů. Ale přeci jen mě mrzí závěr zápasu, kde jsme trošku ztratili koncentraci. Udělali jsme na konci utkání chybu, která naštěstí nebyla potrestána. Výhra ze Lhoty se počítá a určitě se bude hodit."



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , L. Primus [-] (71. O. Popok [-] ) , M. Kudela [-] , J. Kunc [-] , F. Klíma [-] , D. Danylych [-] , R. Neumann [-] (61. L. Havelka [-] ) , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

TJ Sokol Libiš
V. Kratochvíl [-] - M. Pešek [-] , P. Dušek [-] (84. T. Stejskal [-] ) , P. Očovan [-] , P. Novotný [-] , M. Malák [-] (88. I. Adenubi [-] ) , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] , J. Pořízek [-] , J. Prieložný [-] , P. Dobrovolný [-] (90. M. Brožek [-] )

ŽK: 63. D. Danylych .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VLK Martin, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.