2:1
(1:0)
73. U. Ahmed
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany získaly první letošní body!


Branky


0

Poříčany - Domácí byli po odehraných čtyřech kolech jako jediný tým bez získaného bodu. Po kole pátém už nula v kolonce bodů nefiguruje i díky dvoum brankám Sedláčka proti Slanému. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení zařídil Sedláček

Skvělý úvod domácích. Ve 2' po dlouhém autovém vhazování až do pokutového území Slaného hlavičkoval nešťastně pro hosty Holly za sebe a míč se dostal k Sedláčkovi, který zblízka nepříliš povedenou střelou poslal Poříčany do vedení - 1:0. V 9' dával Holly pomalou malou domů Sedlákovi a to vystihl střelec první branky Sedláček, ale Sedlák skvělým způsobem nedovolil, aby jeho tým inkasoval podruhé. O dvě minuty později zahrozili i hosté. Z přímého kopu přihrál Galbavý Stožickému, kterému střela vůbec nesedla a mířila vysoko nad branku Kopeckého.

 

Po čtvrt hodině hry pálil nebezpečně domácí Mužík těsně vedle. Branku netrefil o chvíli později ani Holler. Na druhé straně ve 28' narazil Vimr Marouškovi, ten střelou z první ale přestřelil branku domácích. Před koncem prvního dějství promáchl vysoký centr Sedlák a před brankou Slaného vznikl závar, který hosté přečkali bez úhony.  

 

 

Druhý Sedláčkův gól vítězným

Na začátku druhého poločasu zahrával Galbavý dvě standardky ze stejného místa, ale v obouch případech mířil jen do zdi. V 57' museli hosté nuceně střídat. Hartman si poranil kotník a nahradil jej Pospíšil. Po hodině hry utekl na levé straně Vimr a dokázal i vystřelit. Kopeckému prošla střela mezi nohy, ale před dobíhajícím Ahmedem na poslední chvíli odkopl do bezpečí domácí obránce Volavka. Poté střílel z dálky Galbavý, ale s jeho střelou neměl Kopecký žádný problém.

 

V 65' se dostal míč do pokutového území hostů a zblízka střelou pod břevno dal Sedláček svůj druhý gól v utkání - 2:0. Snížit mohl Pospíšl, ale jeho střela mířila mimo. V 74' se hosté dočkali. Hořejší přihrál Ahmedovi, který přesnou střelou o tyč snížil - 1:2. V dalším průběhu utkání se již neudálo nic zvláštního a utkání tak skončilo vítězstvím domácích Poříčan. 

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "V Poříčanech jsme o branku prohráli a domácí tak získali první tři body do tabulky krajského přeboru. My po jedné třetině podzimní části zůstáváme s pěti body na třinácté příčce, což nám mnoho radosti nedává. Více než ztracené body nás ale mrzí zranění Hartmana, který v dosavadním průběhu soutěže vždy patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Doufejme, že podzim pro něj ještě neskončil."



Sestavy


SK Poříčany
A. Kopecký [-] - J. Prejsek [-] , V. Mužík [-] , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] (90. F. Stárek [-] ) , J. Slunéčko [-] (77. D. Procházka [-] ) , J. Petržílka [-] , F. Ludvíček [-] , L. Holler [-] , L. Mužík [-] (84. J. Krombholz [-] ) , M. Volavka [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (60. J. Hořejší [-] ) , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , U. Ahmed [-] , L. Stožický [-] (46. M. Tikovský [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Hartman [-] (57. M. Pospíšil [-] ) , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (76. P. Volgner [-] )

ŽK: 42. J. Slunéčko , 62. P. Sedláček - 62. M. Sedlák , 70. J. Kubaška , 82. U. Ahmed .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - KOSINA Ladislav, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.