0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Díky Nádeníčkovi vezou Horky všechny body z Klíčan


Branky


0

Klíčany - V duelu dvou týmů, které se velmi dobře znají, přivítaly Klíčany na svém hřišti Horky. V tabulce jsou na tom zatím lépe Horky, které se z pozice nováčka stávají týmem, který bude bojovat o postup do divizních soutěží. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní dějství bez branek

Utkání začalo velmi vlažně, ale od samého začátku Horky kontrolovaly hru s míčem ve své moci. Do prvního náznaku šance se v 10' dostal hostující Baster, ale obránce Krimlák byl nakonec u míče dříve než hostující záložník. Po čtvrt hodině hry zkoušel své štěstí Nádeníček, ale s jeho střelou z velké vzdálenosti neměl Zamazal žádný problém a střelu mířící doprostřed branky pokryl. Střela Korce mířila vysoko nad branku a po půl hodině hry se nedostal k zakončení Horák, před kterým na rohový kop odkopl jeden z obránců Klíčan.

 

Rohový kop se hostům nepovedl podle svých představ a domácí podnikli rychlý protiútok. Malíkovi nahrával Jurčík a první jmenovaný se v pokutovém území rozhodl pro přihrávku, na kterou číhal osamocený Šelicha, ale míč se k němu nakonec nedostal. Na konci poločasu přišel přesný centr na domácího Předotu, který zakončoval hlavou a brankář Durov musel zasahovat. 

Dva góly Nádeníčka

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu a více s míčem hrály opět Horky. Už to pro ně nebylo ale tak jednoduché, protože domácí přidali více na důrazu a to hostům začalo dělat problémy. V 55‘ se domácí radovali ze vstřelené branky, která byla ale pro ofsajd neuznána. Další šance byla již gólová a to sice na druhé straně. Horky zahrávaly v 66' rohový kop Smetanou a na jeho přesný centr si naskočil Nádeníček a nedal Zamazalovi šanci zasáhnout – 0:1.

 

Klíčany hru otevřeli a snažili se vyrovnat. Durov ovšem vychytal Předotu i Hájka. V 83' se naskytla pro hosty možnost jít do dvoubrankového vedení. Musil zahrál ve vápně rukou a rozhodčí Šefara ukázal na značku pokutové kopu. Míč si postavil střelec první branky, Bohumil Nádeníček a poslal Zamazala na druhou stranu od míče – 0:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Všichni jsme hráli pod hranicí svých možností a nepředvedly jsme výkon, který umíme. Ale i přesto, že hosté byli celý zápas lepším týmem a více drželi míč na svých kopačkách, jsme to byli právě my, kdo mohl vstřelit první gól. Vyhráli jsme i na šance, ale za ty nám body nikdo nedá a hosté zaslouženě vyhráli."




Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] (81. T. Petříček [-] ) , J. Musil [-] (75. P. Dvořák [-] ) , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] - D. Minha [-] (69. P. Oliva [-] ) , P. Hájek [-] , J. Předota [-] , R. Šelicha [-] , T. Buldra [-] - T. Jurčík [-] (84. T. Krimlák [-] ) -

FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] , M. Karásek [-] - J. Horák [-] , P. Klain [-] (90. L. Hlaváček [-] ) , T. Baster [-] (54. T. Doležal [-] ) , O. Murárik [-] (88. J. Hložek [-] ) , S. Smetana [-] - M. Korec [-] (78. M. Yerokhin [-] ) , B. Nádeníček [-] (83. R. Šimek [-] )

ŽK: 25. P. Hájek , 52. Z. Malík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šefara Milan - ASNÍK Daniel, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.