3:1
(1:1)
10. J. Brož (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2017 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice třemi brankami otočily zápas s Nespeky


Branky


29. J. Tirol , 70. L. Hadrika , 73. J. Brož - 10. J. Brož (vl.)
0

Tuchlovice - Domácí potvrdili roli favorita, i když vstup do zápasu neměli ideální. Nespeky vstřelily v desáté minutě vedoucí branku a Tuchlovice tak musely otáčet. To se jim třemi brankami povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes šance domácích se vedení ujali hosté

Tuchlovice vstoupily do utkání s velkou chutí a již ve 4' se prezentoval dalekonosnou střelou Balík, ale brankář Drážek skvělou robinzonádou vyrazil na rohový kop. Po centru zakončoval zcela osamocený Pudil, ale proti byl opět skvělý Drážek. V 8' se objevil ve slibné šanci Nejedlý, ale jeho střela nebyla příliš razantní a Drážek s ní neměl žádný problém.

 

V 10' se už skóre měnilo, ale vzhledem k začátku možná překvapivě na druhé straně. Večeřa poslal do vápna centrovaný míč a po nedorozumění domácí obrany s brankářem přeloboval Brož vlastního gólmana a byl z toho ukázkový vlastenec - 0:1. Hned o dvě minuty později postupovali hosté tři na jednoho, ale situaci vůbec nezvládli a nedostali se ani k zakončení. Po dvaceti minutách mohlo být srovnáno, ale střela Kedroně mířila o metr vedle hostující branky.

 

Ve 29' se domácí po rohovém kopu dočkali vyrovnání, když si na zadní tyči naskočil Tirol a hlavou překonal Drážka - 1:1. O chvilku později fauloval nešťastně domácí Hafenrichter Urbana, pro kterého utkání skončilo a musel být s poraněným kolenem převezen do nemocnice. Tyto nefotbalové chvíle nevidáme moc rádi. Snad bude Ondra Urban co nejdříve v pořádku, aby mohl opět naskočit na fotbalový trávník. 

Dvě branky během tří minut zajistili domácí tři body

Začátek druhého dějství se odehrával hlavně ve středu pole a ani jeden tým nechtěl udělat chybu. V 55' přišla první šance ve druhém poločase. Z dobré pozice střílel Kubec, ale v domácí bráně se vyznamenal Pospíšil. Po hodině hry hlavičkoval nepřesně tuchlovický Hadrika a tak se skóre stále neměnilo.

 

V 70' vystřelil z dálky Kedroň a Drábek vyrazil. Míč se ale dostal k Hajníkovi a jeho centr poslal hlavou do brány Hadrika - 2:1. V 73' se skóre měnilo znovu a domácí Brož se tentokrát trefil do správné branky - 3:1. V nastevení v tutové šanci Lahody čaroval Drážek a míč za svá záda nepustil. 



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Balík [-] (61. D. Chaloupka [-] ) , L. Hadrika [-] (91. D. Čižinský [-] ) , M. Kedroň [-] (83. A. Hodan [-] ) , M. Brnovják [-] (89. P. Lahoda [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , L. Hajník [-] , J. Nejedlý [-] , J. Tirol [-] , J. Brož [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , T. Krejza [-] , L. Braný [-] , O. Urban [-] (38. A. Jasz [-] ) , M. Večera [-] - L. Maršoun [-] , D. Pešta [-] - M. Klauz [-] , F. Iheanacho [-] (76. V. Pešta [-] ) - D. Kubec [-]

ŽK: 31. P. Hafenrichter - 16. O. Urban .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.