5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky nadělily Tuchlovicím bůra a odpoutaly se na čele tabulky!


Branky


0

Horky - Souboj o první místo přinesl jednoznačný zápas a Tuchlovice si odvezly pět branek. Horky se díky výhře dostaly na první místo v tabulce a mají tři body náskok na druhou Libiš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky nasměrovaly Horky k výhře

Kdo očekával vyrovnaný fotbal z obouch stran, byl asi zklamán. Hrálo se převážně na jednu branku. Nádeníček z Horek mohl svůj tým poslat hned v 5' do vedení, ale trefil tyč. Branky se domácí dočkali v minutě dvanácté po šťastné trefě Klaina, který ve skrumáži dokazál dostat míč za záda Pospíšila.

 

V ojedinělé šanci hostů se ve 20' ocitl Kraus, ale s jeho střelou si poradil Durov. Ve 32' nahrál Horák Nádeníčkovi a domácí kanonýr chladnokrevně zvýšil vedení Horek - 2:0. Ve 40' ještě zahrozil Murárik, ale jeho utažená střela nemířila mezi tři tyče. 

Dvougólový Korec

I ve druhém poločase měli hosté jednu šanci a to hned ve 47' Hadrika, který hlavou orazítkoval pouze tyč. Domácí poté hru uklidnili a drželi míč na svých kopačkách a po akci mezi Mynářem a Smetanou pálil Korec jen do připraveného Šimka, který nahradil o poločas Pospíšila.

 

V 68' přišlo definitivní rozhodnutí a třetí branka Horek. K volnému míči v pokutovém území se dostal Korec a míč poslal za záda bezmocného Šimka - 3:0. Šimek si připsal úspěsný zákrok v minutě osmdesáté po pěkné střele Nádeníčka, kterou dokázal udržet, protože na vyraženou střelou čekali zcela osamoceni dva domácí hráči.

 

Na konci zápasu padly ještě dvě branky do tuchlovické branky. V 85' se podruhé v zápase trefil Korec - 4:0 a konečnou podobu výsledku dal v 89' Smetana - 5:0.



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] (89. M. Yerokhin [-] ) , M. Karásek [-] - J. Horák [-] , P. Klain [-] (76. T. Doležal [-] ) , R. Mynář [-] (87. J. Hložek [-] ) , O. Murárik [-] (81. R. Šimek [-] ) , S. Smetana [-] - M. Korec [-] , B. Nádeníček [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] (46. M. Šimek [-] ) - J. Tirol [-] , D. Chaloupka [-] , L. Hajník [-] , L. Hadrika [-] , J. Brož [-] , M. Kedroň [-] , M. Balík [-] (70. M. Fitko [-] ) , M. Pudil [-] , P. Hafenrichter [-] , V. Kraus [-] (85. M. Pospíšil [-] )

ŽK: 79. O. Murárik - 28. J. Tirol , 30. L. Hadrika , 35. M. Balík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Lukáš, PAUKNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.