O. Urban 68. (p.)
O. Urban 81. (p.)
2:1
(0:0)
86. A. Rampa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dvě penalty Urbana, dva vstřelené góly a výhra Nespek


Branky


68. O. Urban (p.) , 81. O. Urban (p.) - 86. A. Rampa
0

Nespeky - Po pěti měsících se Nespeky a Příbram potkaly znovu, ale tentokrát to nebylo v 1.A třídě, ale v krajském přeboru. Před samotným zápasem měly oba týmy stejný počet bodů, ale Příbram o zápas míň. Nespeky své body získaly jen na svém hřišti a další přidaly i proti Příbrami, kterou díky dvěma brankám Urbana z penalt porazily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drážek udržel v závěru poločasu bezbrankový stav

Do utkání vstoupila lépe hostující Příbram a celý první poločas hráli s míčem převážně právě hosté. Do první šance utkání se dostal v 10' příbramský kapitán Ševr, ale jeho hlavičce po centru Vaška chyběla přesnost. O pět minut později přihrál Rys Bábíčkovi a ten si míč zpracoval levou nohou a připravil si pozici ke střele, se kterou ale neměl domácí Drážek problémy. Ke vstřelené brance nevedla ani dalekonosná střela z pětadvaceti metrů Machače, která jen těsně minula pravou šibenici.

 

Do náznaku šance se ve 30' dostali i domácí. Po kombinaci Klauze, Pešty a Kubce nedokázal třetí jmenovaný po dlouhém váhání ani vystřelit, když mu míč z kopaček odkopl jeden z příbramských obránců. Ve 40' se z pravé strany dostal až před Drážka Rys, ale domácí brankář ho nadvakrát dokázal vychytat. 

Střídající Urban rozhodl dvěma brankami

Do druhého dějství nastoupili domácí jako vyměněni. Hned ve 48' z dobré pozice přestřelil Kubec. Do branky se nevešla v 55' ani střela Klauze. Po hodině hry poslal do vápna Příbrami krásný centr Pešta, ale ke smůle domácích na zadní tyči nedokázali zasáhnout míč Klauz ani Večeřa.

 

V 68' podnikli domácí rychlý kontr do otevřené hostující obrany a po centru Pešty zahrál rukou Mezera a pískala se penalta. Míč si na značku bílého bodu postavil střídající Urban a mířil přesně k tyči - 1:0.  V 80' se nádhernou individuální akci blýskl Kubec, který se dostal k míči na polovině hřiště a prokličkoval se až do vápna, kde byl sražen Ševrem a rozhodčí neváhal a ukázal podruhé na penaltu. K míči se opět postavil Urban a i druhou penaltu s přehledem proměnil - 2:0.

 

Příbram zbraně nesložila a v 86' snížil A. Rampa - 1:2. Ve třetí minutě nastavení byl ve vápně domácích obrovský závar, který skončil střelou Bábíčka mimo tři tyče. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , L. Braný [-] , M. Večera [-] - D. Pešta [-] , A. Jasz [-] , L. Maršoun [-] - M. Svoboda [-] (46. O. Urban [-] ) , F. Iheanacho [-] (82. R. Vojkůvka [-] ) , M. Klauz [-] (90. M. Voráček [-] ) - D. Kubec [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Rampa [-] (82. O. Matějka [-] ) , V. Machač [-] (56. D. Hájek [-] ) , P. Rys [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (76. P. Červeňák [-] ) , J. Voříšek [-] (56. P. Mora [-] ) , M. Suchý [-] , V. Ševr [-] , A. Rampa [-] , P. Mezera [-] (76. M. Pazderník [-] )

ŽK: 40. M. Večera , 62. O. Urban - V. Ševr , 8. A. Rampa , 17. V. Machač , 29. P. Rys , 71. M. Suchý , 81. M. Solnař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - REMENEC Lubomír, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.