3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2017 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš nevyužila více než hodinovou přesilovku a ve Slaným prohrála


Branky


0

Slaný - Do Slaného zamířil adept na postup do divize. Libiši se utkání ale nepovedlo a v utkání nevstřelila ani branku a to domácí Slaný hrálo od dvacáté minuty bez vyloučeného Hollyho. Naopak Slaný vstřelilo branky tři a zaslouženě vyhrálo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holly zatáhl za záchrannou brzdu a uviděl červenou kartu

V prvním náznaku šance se ocitli ve 3' domácí, ale Vimr po přihrávce Galbavého volil místo střely nahrávku a míče se zmocnili hosté. Hned ve 4' centroval do vápná Tikovský a jeho centr prodloužil hlavou Holly ke Kubačkovi, který střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0. Libiš byla malinko nervózní a z toho praměněly i tři žlulé karty v rozmezí třech minut. V 10' chyběly centimetry Hořejšímu, aby dosáhl na centr Hollyho.

 

V 19' nakopl libišský Zuskin míč za stopery domácích a Šobr postupoval sám na brankáře Sedláka. K zakončení ale nedošlo, protože v pokutovém úuzemí ho fauloval Holly a pro domácí následoval trest v podobě penalty a navíc ještě červená karta pro faulujícího Hollyho. Míče se ujal sám faulovaný Šobr a potvrdilo se, že by faulovaný na penaltu chodit neměl. Šobr poslal střelou míč metr vedle brány Sedláka. Hrál se fotbal ve vysokém tempu, ale bez nějakých vyložených šancí. Ve 34' střelu Galbavého z přímého kopu chytil Brožek a vzápětí si s tvrdou střelou na druhé straně z kopaček Kvídy poradil Sedlák.  

 

 

Galbavý u všeho podstatného

Hosté nastoupili do druhého poločasu se dvěma změnami v sestavě a vytvořili si proti oslabenému Slanýmu územní převahu. Šance ale přišly na druhé straně. Ve 49' si po centru Galbavého z rohového kopu nepočínal příliš jistě Brožek a míč se dostal ke Kubaškovi, ale ten míč z dobré pozice trefil špatně a neohrozil tak branku. V 55' si z hostujících obránců udělal Vimr tréninkové kužele a po krásné individuální akci mířil ale jen do Brožka. 

 

V 60' zahrával trestný kop Galbavý a jeho centr prošel až k zcela volnému Hořejšímu a ten nadvakrát dokázal prostřelit Brožka - 2:0. Druhá branka hosty zaskočila a a do jejich hry se začaly vkládat nepřesnosti. A tak se do další šance dostali opět domácí. V 64' si zasloužil potlesk diváků Galbavý s Tikovským, kteří si míč vyměnili mezi obránci, ale Tikovský mířil nepřesně. V 70' zahrozili také hosté, ale se střelou Šobra neměl velké problémy Sedlák. V 75' chybovala obrana Libiše a toho využil Vimr, který byl zastaven až faulem v pokutovém území a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s velkým přehledem střelou k tyči proměnil Galbavý - 3:0. Chvíli před koncem se mohli domácí radovat počtvrté, ale Žahour po krásné kolmici od Galbavého těsně minul. 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Vydřená výhra v oslabení nad lídrem krajského přeboru. Potvrzení solidního výkonu z minulého týdne dalším ziskem třech bodů. Posun v tabulce vzhůru z téměř sestupových příček. Sedm nastřílených branek v posledních dvou zápasech. To vše znamená, že momentálně je v našem mužstvu pohoda a trenérský tandem může být s přístupem hráčů protentokrát spokojen."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - M. Pospíšil [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (71. U. Ahmed [-] ) , M. Tikovský [-] (67. M. Žahour [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] (87. J. Maroušek [-] ) , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] , P. Volgner [-]

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Pešek [-] , P. Očovan [-] , M. Malák [-] (66. J. Prieložný [-] ) , P. Dobrovolný [-] (45. T. Stejskal [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] (75. D. Zajac [-] ) , M. Šobr [-] , Z. Šenkeřík [-] , J. Pořízek [-] , P. Novotný [-] (45. P. Dušek [-] )

ŽK: 9. O. Zelenka , 43. M. Tikovský , 85. F. Hansl , 85. J. Kubaška - 5. M. Malák , 5. Z. Šenkeřík , 7. P. Zuskin , 51. P. Očovan . ČK: 19. M. Holly .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, VELEBIL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.