2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašecí přivezlo z Poříčan bod navíc po penaltovém rozstřelu


Branky


0

Poříčany - V tomto utkání mělo být favoritem Nové Strašecí, které také od začátku diktovalo tempo. Trápila je opět ale koncovka a v zápase se Strašecí trefilo jen dvakrát, stejně tak jako domácí. A tak byl po konečném hvizdu stav nerozhodnutý a následovaly pokutové kopy, ve kterém získali bod navíc hosté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaválek vymetl pravou šibenici

Od prvních minut byli hosté z Nového Strašecí lepším týmem a hned ve 2' střílel po nahrávce Ducára Kapek, ale jen vedle. V 5' se ze vstřelené branky radoval Ducár, ale k překvapení všech branka neptatila, protože pomezní rozhodčí odmával ofsajd. Po čtvrt hodině hry protáhl domácího brankáře dělovkou Svoboda, ale Kopecký se vyznamenal. Poříčany se do první šance dostaly po standardní situaci, ale hlavička Sedláčka mířila nad branku, kterou hájil Doubrava. I další šance domácích přišla ze vzduchu, ale Doubrava s nepříliš prudkým zakončením neměl žádný problém.

 

V 25' posunul Kapek patičkou míč na Kaválka, který z pětadvaceti metrů trefil přesně pravou šibenici – 0:1. Vedení mohlo být do poločasu ještě větší, ale Kapka vychytal domácí brankář Kopecký. Ve 40' střílel Kaválek nad branku a Ducárovi chyběl k zakončení krok. 

Sedláček vyrovnal chvíli před koncem

Ve druhém poločase se domácí dostávali více za obranu strašeckých, ale nebylo z toho žádné ohrožení Doubravy. V 60' mohl zvýraznit vedení hostů Svoboda, ale míč mu uskočil a jeden z domácích obránců odkopl. Stav se měnil v 78' a to když domácí útočník Stárek krásně přehodil vyběhnuvšího Doubravu - 1:1. V 79' byl vyloučen domácí Mužík po dvou žlutých kartách. 

 

Strašecí se v 84' dostalo ale znovu do vedení po střele Ducára, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. Když už to vypadalo, že si hosté odvezou všechny tři body, přišel v 88' dlouhý míč do strašeckého vápna, při kterém byl atakován Doubrava, ale branka Sedláčka platila – 2:2.

Bod navíc vystřelil pro hosty Palko

Jako první kopali domácí, ale Stárek přestřelil. Výhodu tak měli hosté, Kapek ale také nedal. Poté byli všichni exekutoři úspěšní a rozhodnutí přišlo až v páté sérii. Doubrava vychytal Hollera a rozhodující penaltu proměnil Lukáš Palko a zařídil tak bod navíc pro hosty z Nového Strašecí.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Lukáš Beneš: "Při podávání rukou na konci utkání se nám někteří hráči domácích omlouvali, že je jim líto co se v utkání stalo, ale že oni za to nemůžou, zejména nejlepší hráč domácích s číslem dva Volavka. Pro nás jsou dva body dobré, ale s takovým soupeřem je každý bod ztráta. Poříčany byly zatím jeden z nejhorších týmů soutěže."



Sestavy


SK Poříčany
A. Kopecký [-] - J. Krombholz [-] , D. Procházka [-] (79. J. Biško [-] ) , V. Mužík [-] , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Slunéčko [-] (46. F. Stárek [-] ) , J. Petržílka [-] , F. Ludvíček [-] (63. L. Mužík [-] ) , L. Holler [-] , M. Volavka [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] (89. M. Kříž [-] ) , M. Cafourek [-] (63. L. Mrázek [-] ) , J. Ducár [-] , L. Beneš [-] , M. Bláha [-]

ŽK: 59. V. Mužík , 61. D. Procházka - 43. P. Doubrava , 56. M. Kaválek , 87. L. Palko . ČK: 79. V. Mužík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drábek Tomáš - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.