T. Buldra 14.
J. Svoboda 20. (vl.)
2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlastní branka Kutné Hory rozhodla o výhře Klíčan


Branky


14. T. Buldra , 20. J. Svoboda (vl.) - 34. J. Kulhánek
0

Klíčany - Domácí chtěli potvrdit výhru z minulého kola a navíc Klíčany i Kutná Hora měly na svém kontě stejný počet dvanácti bodů. Kutná Hora pro změnu porazila v minulém kole silnou Hvozdnici. Z výhry se nakonec radovaly Klíčany a odskočily Kutné Hoře na rozdíl třech bodů. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padly všechny tři branky

První šance přišla ve 14' a byla hned gólová. Po individuální akci Předoty uklidil míč do brány hostů kapitán Buldra - 1:0. Domácí vstřelená branka uklidnila a nikam se nehnali, drželi míč na svých kopačkách.

 

Ve 20' prošel centrovaný míč až na zadní tyč k Minhovi, který z první zakončoval a trefil kutnohorského Svobodu, od kterého se míč odrazil za bezmocného Malého - 2:0. Ve 34' nacentroval Saulich do vápna domácích a tam míč vyboxoval brankář Klíčan Malý, ale jen do hráče před sebou a Kulhánek už měl snadnou pozici míč uklidit - 2:1.  

Bezbrankový druhý poločas

Druhý poločas byly dvě šance na obouch stranách. Nejprve v 60' se sám před brankářem Malým ocitl Předota, ale Malý ho skvěle vychytal a poté mířil hlavičkou nad Musil.

 

Hosté se do šancí dostali až v závěru, ale v 85' trefil Hradílek břevno a stejně tak o dvě minuty později i Filipec. 



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Od začátku jsme věděli, že musíme vyhrát, jinak by minulý zápas, kde jsme venku vyhráli, byl k ničemu. Ještě větší motivace byla ta, že oba máme po 12 bodech a my jim chtěli odskočit. Až na závěr, který jsme dost podcenily a díky šancím, které jsme nedali, si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli 2:1. Musím říct, že dost bojovné utkání a teď se budeme soustředit na asi těžší zápas, který hrajeme ve Lhotě."




Sestavy


TJ Klíčany
K. Malý [-] - Š. Vošta [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , P. Hájek [-] - D. Minha [-] (90. M. Socha [-] ) , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] - T. Jurčík [-] (70. T. Krimlák [-] ) , J. Předota [-] -

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - B. Franc [-] , J. Kulhánek [-] , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , J. Svoboda [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] (83. J. Kraus [-] ) , V. Piskač [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-]

ŽK: 63. T. Buldra , 70. J. Musil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Myška Roman - KUBEČKA Pavel, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.