Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 10:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horky dostaly v Příbrami bůra


Branky


0

Příbram - Favoritem byly v Příbrami Horky, ale domácí ovládli hru a zcela zaslouženě zvítězili. Horky navíc inkasovaly rovnou pětkrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Příbrami mohlo být vyšší

Příbram věděla, že je čeká težké utkání a tak od samotného začátku nechtěli domácí hráči udělat žádnou chybu a se svým soupeřem se oťukávali. V 8' našel Rys dlouhý nákopem ve vápně hostů Ševra, ale jeho hlavička směřovala vedle. Příbramští poté ztratili dvakrát míč uprostřed hřiště a Horky dvakrát zahrozily. V první šanci se ocitl Nádeníček a po jeho tečované střele musel zasahovat Solnař. V druhé šanci střílel Mynář, ale i jeho střelu domácí brankář pokryl. 

 

Ukázali se i domácí, kteří chtěli ukázat hostům, že útočit umí také. Červeňák našel volného Ryse, který ale sovu rybičkou trefil jen hostujícího brankáře Durova. V 19' nastala obdobná situace, která už skončila vstřeleným gólem. Voříšek posunul na Červeňáka a jeho přihrávka našla Bábíčka, který udržel míč a našel volného Ryse, který z voleje rozjásal Příbram – 1:0. Vstřelená branka dodala příbramským sebevědomí a hosté se nedostávali k ohrožení domácí branky.

 

Ve 34' přetáhl svůj centr Suchý a míč před bránu Durova vrátil Vašek a tam svedl vítězný souboj Bábíček a poslal Příbram do dvougólového vedení - 2:0. O tři minuty později si po přihrávce Suchého položil Durova Machač, ale trefil jen břevno prázdné branky. V závěru poločasu pálil ještě Rys, ale trefil hostujícího brankáře do hrudi

Výhru pečetil dvěma brankami Vašek

Obraz hry se neměnil a v 50' vystihl Machač hostující rozehrávku a míč vedl směrem ke svým spoluhráčům. Bábíček a Rys pro něj odvedli skvělou práci a odvedli soupeře z prostor pro střelbu a Machač tak měl otevřený prostor a krásným sólem se dostal až před brankáře hostí. Tam si míč si ukopl, ale ve skluzu nakonec dokázal Durova překonat - 3:0. Po rozehrávce udělali hosté další chybu a Bábíček vyslal přihrávkou Vaška, který nic nevymýšlel a nad padajícího brankáře v 51' opět rozjásal domácí - 4:0.

 

Horky zareagovaly střídáním a na hřiště přišel vysoký útočník Šimek a každý centr do vápna domácích byl nebezpečný. Dvakrát ještě domácí obrana dokázala zakročit, ale v 64' se Šimek už prosadil - 4:1. Hned v 65' padla další branka do sítě Durova. Voříšek poslal kolmici Červeňákovi, který našel na zadní tyči Vaška a ten se nemýlil a svým druhým přesným zásahem v utkání zvýšil na 5:1. Poté Bábíčkovu střelou levou nohou vychytal skvěle Durov.

 

Na hřišti už byl také Petr Mora, který ukázal, že si s míčem perfektně rozumí. Nejprve našel Bábíčka, ale jeho zakončení chyběla razance. V další akci domácích byl další střídající hráč. Morav krásně zakombinoval s Rysem a druhý jmenovaný uvolnil Moru, který tváří v tvář nedokázal nadvakrát překonat hostujícího brankáře. Na konci zápasu ještě v dobré pozici minul Rys. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "V počátku výbornými zákroky pomohl ke klidu Solnař, aby poté naši hráči zodpovědnou hrou donutili soupeře k chybám a tentokrát plodnou koncovkou soupeře donutili kapitulovat. Vítězství s prvním týmem tabulky je vždy cenné a jedná se o skvělý počin. Je však třeba nadále trpělivě a na sto procent pracovat v každém zápase, protože tahle soutěž chyby neodpouští, to už jsme si vyzkoušeli. Jsme rádi, že naši diváci odcházeli na oběd spokojení a budeme se snažit, aby to bylo častěji, než doposud. Příští víkend jedeme v neděli do Semic a hned poté v úterý na venkovní hřiště do Poříčí, kde nás čeká dohrávka. Chtěli bychom se pokusit nějaké body přivést, abychom smazali mínusové manko v tabulce pravdy. Věříme, že se nám to podaří."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] (86. A. Kuba [-] ) , V. Machač [-] , P. Rys [-] , A. Bábíček [-] (71. D. Morav [-] ) , M. Vašek [-] (66. P. Mora [-] ) , J. Voříšek [-] (80. D. Hančár [-] ) , M. Suchý [-] , V. Ševr [-] , J. Krejča [-]

FC Horky nad Jizerou
K. Durov [-] - M. Karásek [-] , M. Šťastný [-] , Z. Zahálka [-] (52. T. Doležal [-] ) - P. Klain [-] (72. A. Kohout [-] ) , J. Horák [-] , R. Mynář [-] , S. Smetana [-] , O. Murárik [-] - M. Korec [-] (55. R. Šimek [-] ) , B. Nádeníček [-]

ŽK: 60. P. Červeňák , 87. P. Rys - 87. M. Šťastný .
Počet diváků: 122. Rozhodčí: Mansour Jakub - KOSINA Ladislav, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.