L. Mráz 67.
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice získala bod navíc v penaltovém rozstřelu


Branky


67. L. Mráz - 63. F. Klíma
0

Hvozdnice - Lhota, která minulé kolo nadělila Berounu šest branek, přijela do Hvozdnice bez Romana Bednáře, který měl zdravotní problémy a utkání pro zranění nedohrál ani Matyáš Kudela. Po brance Klímy rychle odpověděl Mráz a v utkání rozhodovaly pokutové kopy, ve kterých byli úspěšnější domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci se branky nedočkali

Úvod zápasu se odehrával ve středovém poli a až ve 20' pálil Kudela nad branku domácích. V 25' šel Primus sám na Hubínka, ale ten ho skvěle vychytal. Ve 33' musel pro zranění střídat hostující kapitán Kudela, kterého nahradil pozdější střelec Klíma.

 

Domácí se v ojedinělé šanci prvního poločasu ocitli ve 40' a proti střele Hniličky musel Vošmík vyrážet míč na rohový kop, ze kterého následně hlavičkoval vysoko nad Dolejš. 

Na Klímův gól odpověděl bleskově Mráz

Na začátku druhého dějství mohl Lhotu poslad do vedení Klíma, ale ani on si stejně jako Primus v prvním poločase neporadil v samotném úniku s Hubínkem. V 63' se Lhota konečně dočkala. Po faulu na Tomáše Borka zahrával trestný kop Šalamoun a jeho dobře zahraný míč vyrazil domácí brankář jen před Klímu, který už neměl problém trefit prázdnou branku - 0:1. V 67' prokázal své střelecké schopnosti Mráz a po přihrávce Mrhala vyrovnal - 1:1.

 

Hosté dostali patnáct minut před koncem výhodu o jednoho hráče v poli více, protože byl vyloučen domácí Dolejš. V 81' se síly na hřišti srovnaly, když byl po dvouch žlutých kartách vyloučen i Neumann. V závěru utkání mohl strhnout výhru na stranu Lhoty Kunc, ale ani on nedokázal proměnit samostatný útok v branku. 

Bod navíc pro Hvozdnici vystřelil Hodosi

Za domácí proměnili všichni střelci, kteří byli na penalty určeni a rozhodující kop proměnil Hodosi. Lhota dvakrát neproměnila Borkem a Popokem.



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , D. Petschl [-] (68. L. Obermajer [-] ) , M. Novák [-] , J. Mrhal [-] , L. Stracený [-] , M. Dolejš [-] , M. Hnilička [-] , O. Hodosi [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (79. O. Popok [-] ) , M. Kudela [-] (33. F. Klíma [-] ) , J. Kunc [-] , T. Borek [-] , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 30. M. Dolejš , 82. M. Hnilička , 84. K. Rochl - 27. R. Neumann , 82. R. Zlata . ČK: 75. M. Dolejš - 81. R. Neumann .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BURIAN Michal, GLOGAR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.