3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2017 16:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horel nasměroval dvěma trefami Beroun k výhře


Branky


10. M. Horel , 41. M. Horel , 74. P. Pipiška - 88. L. Holler
0

Beroun - Poříčany jsou v tabulce poslední pouze se ziskem čtyř bodů a tak je pro ně každý zápas velmi důležitý. V Berouně rychle prohrávaly a ke konci zápasu pouze korigovaly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Horla

Lepší start do utkání si domácí nemohli přát. V 5' sice ještě orazítkoval svou střelou pouze tyč hostující branky Rigo a dorážku nasměřoval vedle Horel. V 10' se Horel dočkal, když se trefil přesně hlavou po centru Ježka - 1:0. Na hřišti bylo dál pouze jedno mužstvo. Z hranice pokutové území střílel Pipiška nad a Horla zablokoval jeden z hostujících obránců.

 

Ve 30' se konečně dočkali šance také hosté, ale zakončení Slunéčka nebylo příliš razantní a se slabou střelou neměl Šebek žádný problém. Ve 41' našla střela Horla cíl a jeho druhá branka znamenala dvoubrankové vedení. 

Čestný úspěch zaznamenal Holler

Obraz hry pokračoval ve stejném tempu z prvního poločasu. Beroun držel míč a nepouštěl hosty k zakončení. Právě domácí měli další šance na zvýraznění náskoku. V 55' pálil do připraveného Kopeckýho Štrougal, který vyrazil pouze před sebe, ale tam odkopl jeden z obránců. V další šanci mířil hodně vysoko Horel.

 

V 74' se domácí trefili potřetí. Z přímého kopu se trefil kapitán Pipiška - 3:0. Vzápětí mohly Poříčany snížit, ale Sedláček střílel vedle. Hosté se snížení dočkali v 88' po střele Horrela - 3:1.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] (87. J. Král [-] ) , M. Štrougal [-] , L. Sklenář [-] (64. L. Markvart [-] ) , J. Krůta [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] (79. D. Soukup [-] ) , M. Krčma [-] , T. Ježek [-]

SK Poříčany
A. Kopecký [-] - J. Prejsek [-] , J. Krombholz [-] , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Slunéčko [-] (72. F. Stárek [-] ) , J. Petržílka [-] , L. Holler [-] , D. Procházka [-] (63. L. Mužík [-] ) , J. Biško [-] , M. Volavka [-] (46. V. Mužík [-] )

ŽK: 50. D. Rigo - 63. D. Procházka , 75. F. Stárek , 83. V. Mužík .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, TYLCHERT Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.