O. Urban 12. (p.)
1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rejšice o své výhře rozhodly do poločasu


Branky


12. O. Urban (p.) - 6. J. Zorkler , 26. M. Falta , 38. Z. Bělík
0

Nespeky - Velmi důležité utkání pro oba týmy vzhledem k jejich postavení v tabulce. Rejšice se výhrou mohly na Nespeky dotáhnout na rozdíl jediného bodu a to se také stalo. Domácím hrubě nevyšel první poločas, ve kterém třikrát inkasovali a rozdíl mohl být klidně i větší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny čtyři branky padly v prvním dějství

Nespeky šly do utkání skvěle naladěny po velmi dobrém výkonu v Poříčí, ale proti Rejšicím chyběli Večera a David Pešta a svým výkonem diváky zklamaly. Hosté začali utkání velmi aktivně a velkým náporem. Hned v 1' se vyznamenal brankář Drážek, který vyrazil na rohový kop nebezpečnou střelu Bělíka. V 6' chyboval Iheanacho a míče se zmocnil Zörkler a z dvaceti metrů přesnou střelou k tyči nedal Drážkovi šanci - 0:1. Zörkler dělal svou rychlostí domácí obraně velké problémy.

 

Ovšem hostům vedení dlouho nevydrželo. Ve 12' dostal precizní přihrávku mezi obránce Vojkůvka od Maršouna a při kličce brankáři ho Roudnický fauloval a byl nařízen pokutový kop. Míč si postavil Urban, exekutor pokutových kopů v Nespekách a mířil přesně - 1:1. Ani vyrovnávající branka s domácími nic neudělala a i nadále to byli hosté, kteří byli v utkání aktivnější. Rejšice měly rychlý přechod do útočné fáze a z toho pramenily šance.

 

Ve 26 ztratily Nespeky míč na soupeřově vápně a během pár vteřin byl míč na druhé straně. Po krásné patičce Hermana postupoval na Drážka Falta a nedal mu šanci - 1:2. V dalších šancích se dvakrát vyznamenal domácí brankář. Nejprve vychytal bombu Bělíka a poté hlavičku Pečínky. Ve 38' byl Drážek už ale bezmocný po další chybě nespecké obrany a rychlém brejku, který zakončoval Bělík - 1:3.

Skvělý Drážek svou svatyni uzamkl

Hosté se druhý poločas nikam nehnali a vycházeli ze zajištěné obrany a vyráželi do nebezpečných brejkových situacích. V 55' se opět blýskl svým zákrokem Drážek, který z blízkosti vychytal Faltu.

 

Čtvrt hodiny před koncem pálil z hranice pokutového území Korejza, ale proti jeho střela byl opět připravený Drážek, který střelu vyškrábl na rohový kop, po kterém hlavičkoval nepřesně Kopecký. Chvíli před koncem čaroval domácí brankář znovu, když vychytal Fingerhuta. 



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Braný [-] , A. Jasz [-] , T. Krejza [-] , O. Urban [-] - M. Klauz [-] (62. M. Pohořelý [-] ) , L. Maršoun [-] , J. Kukač [-] , F. Iheanacho [-] - R. Vojkůvka [-] (71. M. Svoboda [-] ) , D. Kubec [-] (81. M. Voráček [-] ) -

SK Rejšice
F. Roudnický [-] - R. Kopecký [-] , F. Kořínek [-] (78. D. Zikmunda [-] ) , V. Pečínka [-] , M. Korejza [-] , M. Bým [-] , M. Falta [-] (80. A. Fingerhut [-] ) , Z. Bělík [-] (88. M. Karela [-] ) , M. Herman [-] , L. Kučera [-] , J. Zorkler [-]

Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šefara Milan - VYHNANOVSKÝ Milan, BROŽEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.