2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2017 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota otočila utkání v závěru


Branky


77. J. Kunc , 88. T. Borek - 23. R. Šelicha
0

Lhota - Lhota minulé kolo nestačila na Hvozdnici, se kterou prohrála v penaltovém rozstřelu. Naopak hosté své poslední utkání vyhráli nad Kutnou Horou a do Lhoty přijeli odhodláni s touhou získat nějaké body. Naději Klíčany držely ještě čtvrt hodiny před koncem, ale poté Lhota dvěma góly utkání otočila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šelicha poslal hosty do vedení

V úvodu prvních pětačtyřiceti minut Lhota držela míč, ale bez brankové příležitosti. První, kdo se mohl radovat ze vstřelené branky, byli hosté. Ve 23' zahrával rohový kop Předota a na jeho centr si skvěle naskočil Šelicha a hlavou za přispění břevna překonal Vošmíka - 0:1. O chvíli později vystihl malou domu hostující Jurčík, kterého v samostatném úniku vychytal Vošmík, ale míč vyrazil pouze nad sebe a Jurčík měl možnost nápravy, ale z dorážky přestřelil.

 

Lhota se zkoušela spoléhat na centrované míče do vápna hostů, ale zakončení nepřicházelo. Ve 40' chyboval ve svém vápně Šelicha a domácí Primus mohl snížit, ale z velkého úhlu trefil pouze tyč. 

Obrat v závěru zápasu zařídil Borek

Ve druhém poločase přidali domácí na aktivitě a chtěli utkání otočit ve svůj prospěch. Po hodině hry přišla velká šance Kunce, ale svou střelou do odkryté branky orazítkoval jen tyč branky, kterou hájil Malý. Fotbalové pravidlo nedáš - dostaneš se mohlo potvrdit o pár minut později, ale nebylo tomu tak. V 65' šel ze strany sám na brankáře domácích Minha, ale Vošmík ho vychytal a z následujícího rohového kopu se nic neudálo.

 

V 77' se po standardní situaci, kterou zahrával Kudela, dostal k míči Kunc a hlavou mířil přesně 1:1. Lhota se dočkala obratu, když v 88' po další standardní situaci hlavičkoval Borek do hostujícího brankáře, ale míč se k němu vrátil a se svou dorážkou do odkryté branky už Borek neměl žádný problém - 2:1.



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - R. Zlata [-] , E. Adjei [-] (74. O. Popok [-] ) , R. Hejduk [-] , L. Primus [-] (46. J. Kunc [-] ) , M. Kudela [-] , T. Borek [-] , D. Danylych [-] (46. F. Klíma [-] ) , R. Neumann [-] (83. R. Mantlík [-] ) , T. Vlasatý [-] , M. Šalamoun [-]

TJ Klíčany
K. Malý [-] - Š. Vošta [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , P. Hájek [-] - D. Minha [-] (80. R. Kříž [-] ) , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] - T. Jurčík [-] (81. T. Krimlák [-] ) , J. Předota [-] (67. M. Socha [-] ) -

ŽK: 70. J. Musil , 89. R. Kříž .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - BENÁK Petr, KOSINA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.