Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:15

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany odjely z Klíčan s půl tuctem


Branky


20. P. Hájek , 36. P. Hájek , 41. R. Šelicha , 72. J. Předota , 86. Š. Vošta , 90. P. Hájek - 55. P. Sedláček (p.)
0

Klíčany - Fotbalisté Poříčan jsou se sedmi body na samotném konci tabulky a tak je pro ně každý zápas důležitý. V Klíčanech dostaly Poříčany ale šest branek. Na vysoké prohře se podílel domácí Hájek, který se trefil třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky nasměrovaly Klíčany za výhrou

Domácí trenér zkusil udělat změnu v sestavě, když rychlého Hájka posunul z obrany na kraj zálohy a tento tah se velmi povedl. V 8' vybídl Hájek ke skórování Šelichu, ale ten prováhal a míč mu odkopl jeden z hostujících obránců. Právě Hájek vstřelil ve 20' první branku utkání, když z poza vápna uklidil míč přesně k tyči - 1:0.

 

Do další šance se v 25' dostal po přihrávce Šelichy kapitán Buldra, ale s jeho střelou si poradil Kopecký v brance Poříčan. Ve 30' nevedla ke vstřelelé brance ani hlavička Předoty, která šla nad branku. Ve 36' se Klíčany dočkaly a po pěkné kombinaci z malého vápna se opět trefil Hájek - 2:0. Do poločasu to bylo o tři branky, když přesně mířil Šelicha - 3:0.

Čestný úspěch hostů zaznamenal Sedláček

Na začátku druhého poločasu pálil z velké dálky Petržílka, ale domácí brankář nemusel zasahovat. V 55' upadl po souboji ve vápně poříčanský Slunéčko a Sedláček z nařízeného pokutové kopu snížil - 3:1. Po hodině hry šel ze strany sám na brankáře domácích Krombholz, ale hodně vysoko přestřelil branku Zamazala. I další šanci měli hosté, ale Zamazal vychytal Sedláčka a z menšího tlaku se hosté branky nedočkali.

 

Naopak v 72' uklidnil domácí svou brankou Předota, který z hranice velkého vápna vystřelil a jeho střela trošku zaplavala a hostující brankář zachyboval - 4:1. V 86' si udělal výlet z pravého obránce Štěpán Vošta a po kličce po lajně překonal branáře hostů a mohl se tak radovat ze své první letošní branky - 5:1. V 90' byl Kopecký bez šance po zakončení Hájka, který tak završil svůj hattrick - 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Věděli jsme před zápasem, že i když hrajeme s mužstvem, které je předposlední v tabulce, že nesmíme nic podcenit a od začátku utkání hrát útočně, abychom se netrápili. Chtěli jsme rychle vstřelit gól, který moc rychlý nebyl, ale přeci jen se povedlo. Po třiceti minutách jsme se otrkali a začali hrát náš fotbal. Dobré bylo, že jsme po vedoucí brance přidali do poločasu ještě další dvě. Pomohlo nám to dost psychicky. Druhý poločas jsme měli jediný cíl a to nedostat branku a k tomu ještě sami skóre navýšit. Bohužel jsme brzo inkasovali, ale naštěstí jsme další tři góly přidali. Zasloužené týmové vítězství větším rozdílem, který mohl být ještě i vyšší."




Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , P. Dvořák [-] (87. L. Spilka [-] ) , Š. Vošta [-] - T. Buldra [-] , D. Minha [-] (66. T. Petříček [-] ) , P. Hájek [-] , R. Šelicha [-] (77. T. Krimlák [-] ) - J. Předota [-] , T. Jurčík [-] (77. R. Kříž [-] ) -

SK Poříčany
A. Kopecký [-] - V. Mužík [-] (46. F. Stárek [-] ) , J. Krombholz [-] (62. L. Mužík [-] ) , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Slunéčko [-] , J. Petržílka [-] , L. Holler [-] , D. Procházka [-] , J. Biško [-] , M. Volavka [-]

ŽK: 33. J. Zamazal , 62. R. Šelicha , 73. J. Předota - 54. D. Procházka , 65. J. Biško .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.