2:1
(1:0)
63. D. Cimr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 10:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka Vaška před koncem rozhodla o výhře Příbrami


Branky


7. P. Rys , 87. M. Vašek - 63. D. Cimr
0

Příbram - Sparta Kutná Hora přivezla do Příbrami velmi mladé mužstvo, ale dobře připravené. Přesto se vstup do zápasu povedl lépe domácím a konec utkání také. Příbram se díky výhře bodově dotáhla právě na Kutnou Horu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Ryse poslala domácí do vedení

V 7' po centru Mory uvolnil Rampa Ryse, který už neměl problém zakončit – 1:0. Následovalo několik dalších gólových šancí, ale Vaškovu střela zastavila tyč a Ryse vychytal Malý. Poté pálil opět Vašek, ale tentokrát minul. V další fázi Příbram polevila a Kutná Hora vyrovnala hru. Po půl hodině pálil nebezpečně Saulich, ale vedle brány Solnaře.

 

Domácí hodně kazili náhravky a nehrálo se v žádném velkém tempu. Ve 38' po rohovém kopu Mory hlavičkoval Rys, ale mimo. Ve 40' vystřelil Rys z poza obránce a brankář Malý předvedl skvělý zákrok. V závěru prvního poločasu centroval opět Mora a míč prošel až k Voříškovi, ten ale netrefil podle svých představ a branku těsně minul. 

Vašek rozhodl tři minuty před koncem

Do druhého poločasu nastoupila Kutná Hora nabuzena s odhodlána výsledek otočit. Domácí hráči začali prohrávat souboje a veškeré odražené míče a tak přišel trest. V 63' se svým pohybem a důrazem dostal k míči Cimr a bylo srovnáno – 1:1. Příbram byla po inkasované brance jako opařena a domácí hráči se nemohli dostat zpět do hry.

 

Prostřídání sestavy přineslo oživení a Příbram začala soupeře zase zlobit. Hlavně příchod Bábíčka byl znát v osobních soubojích. Vše nasvědčovalo, že utkání skončí remízou. V 87‘ vybojoval ale Bábíček a přihrál Vaškovi, který utekl a vstřelil branku – 2:1. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Nutno dodat, že hosté trochu nezaslouženě odjíždějí s prázdnou. My jsme ale rádi, že kluci nic nezabalili a bojovali až do konce o vítězství. My jim za to děkujeme a těšíme se z toho, že i díky štěstí jsme potvrdili body ze Semic. Je skvělé, že k jednomu z favoritů soutěže do Lhoty nepojedeme pod tlakem ztráty bodů v tabulce. I tak to bude velká zkouška kvalit našeho týmu."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , P. Rys [-] , M. Vašek [-] (90. D. Klemš [-] ) , P. Mora [-] (63. D. Morav [-] ) , J. Voříšek [-] (56. A. Bábíček [-] ) , M. Suchý [-] (75. V. Šilhavý [-] ) , V. Ševr [-] , J. Krejča [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - D. Cimr [-] (80. B. Franc [-] ) , J. Kulhánek [-] , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , P. Bílek [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] (67. J. Svoboda [-] ) , V. Piskač [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-]

ŽK: 58. V. Ševr , 82. M. Vašek - 28. O. Matoušek , 61. P. Saulich , 80. J. Hradílek .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - TVAROH Petr, DRAGOUN Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.