Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2017 15:30

10.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašecí inkasovalo v Rejšicích šestkrát


0

Rejšice - Nové Strašecí vyhrálo své poslední utkání na půdě Libiše, ale zápas v Rejšicích se vůbec nepovedl. Hosté odjeli s šesti inkasovanými góly. V zápase se dvakrát trefili Zörkler a Kořínek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se trefil Zörkler, ale Svoboda korigoval

Rejšice vstoupily do utkání velmi aktivně a v prvních deseti minutách si vypracovaly tři šance. Ve 3' pálil nebezpečně Bělík, ale mimo. O tři minuty později zkoušel své štěstí Kořínek, ale proti byl připravený Javůrek. V 10' se ani do třetice nepovedlo domácím otevřít skóre, když v dobré pozici po nahrávce Zörklera střílel Falta, ale hostující obrana střelu zblokovala.

 

Domácí měli rychlý přechod do útočné fáze a po jednom útoku byl v 15' na konci celé akce Zörkler, který poslal Rejšice do vedení - 1:0. Další změna stavu přišla až ve 40' a to opět po zakončení Zörklera - 2:0. Hostující fotbalisté ale přeci jen odcházeli do kabiny o něco veselejší, když vykřesali naději a snížili na rozdíl jedné branky. Ve 42' postupoval sám na brankáře Svoboda a snížil - 1:2. 

Rejšice přidaly čtyři branky

Druhý poločas začal stejně jako poločas první. V 55' pálil Zörkler, ale přestřelil. V další šanci se po hodině hry octil po centrovaném míči Falta, ale jeho hlavička branku nepřinesla. Branka padla až v 66' poté, co Kořínek přihrál Pečínkovi a ten navýšil vedení domácích - 3:1. Snížit mohl Kapek, ale nedal a to zlomilo odpor hostů do dalšího průběhu utkání.

 

Navíc v 70' to bylo už o tři branky po střele Zikmundy - 4:1. I další dvě branky přišly z kopaček domácích, konkrétně z kopaček Kořínka. Hned v 73' se Kořínek trefil poprvé - 5:1. Konečnou podobu výsledku dal Kořínek v 81' - 6:1.



Sestavy


SK Rejšice
F. Roudnický [-] - M. Maňas [-] , V. Pečínka [-] , R. Kopecký [-] - M. Falta [-] (67. M. Karela [-] ) , L. Kučera [-] , M. Herman [-] , Z. Bělík [-] (73. J. Sameš [-] ) , J. Zorkler [-] - F. Kořínek [-] , D. Zikmunda [-] (87. M. Korejza [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
F. Javůrek [-] - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] , M. Isteník [-] (71. M. Kříž [-] ) , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , J. Ducár [-] , L. Palko [-]

ŽK: 58. M. Herman , 79. M. Karela - 29. J. Mrázek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Lukáš, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.