2:3p.
(0:1)
44. L. Mráz
68. L. Mráz (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 10:15

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice bere dva body z Libiše


Branky


55. Z. Šenkeřík , 58. J. Prieložný - 44. L. Mráz , 68. L. Mráz (p.)
0

Libiš - Hvozdnice se chtěla pár kol před koncem podzimní části odpoutat z nebezpečné zóny sestupových vod a tak na hřišti jednoho z favoritů na postup byl úkol jasný, bodovat. Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce nečekalo Hvozdnici nic jednoduchého. Bodovat se povedlo a z Libiše si po výhře na pokutové kopy odvezli hosté cenné dva body. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mráz poslal hosty ve vedení

V prvním poločase si gólové příležitosti rozdělili oba soupeři rovnoměrně. Na straně hostů mohl nejprve skóre otevřít Mráz, který postupoval sám na branku Libiše, ale nedal. Poté zasahoval domácí Kratochvíl po střele z přímého kopu, kterou vyslal Luděk Stracený. Po půl hodině hry zkoušel z dálky pozornost hostujícího brankáře Šobr, ale Hubínek se zaskočit nenechal. O chvíli později nacentroval do vápna Adenubi a k hlavičce se dostal Šenkeřík, ale nemířil přesně.

 

Ve 40' vychytal Hubínek v dobré šanci Kvídu. A tak pro domácí přišel trest v podobě inkasované branky v závěru poločasu. Ve 44' si na pravé straně pokutového území pohrál mladičky Novák s domácími obránci a našel před bránou naběhnuvšího Mráze a kanonýr jeho typu už si věděl rady – 0:1.

Výhra domácích o branku znamenala penalty

Do druhého poločasu vtrhli domácí evidentně nespokojení s výsledkem utkání o poznání aktivněji a hráči Hvozdnice v tu chvíli nevěděli, kde jim hlava stojí. Nedařilo se jim hru uklidnit a podržet míč. V 55' vyrovnal Šenkeřík – 1:1. O tři minuty později připravil gólovou pozici Kvída pro Prieložnýho a ten otočil výsledek ve prospěch mužstva, které ještě v minulé sezoně působilo v divizní soutěži – 2:1. Po otočení výsledku se hra začala vyrovnávat a hostující hráči získávali opět pevnější půdu pod nohami.

 

V 67' vybojoval zdánlivě ztracený míč na pravé straně Třešňák a bez váhání nacentroval před branku Mrázovi, kterého poslal k zemi Pešek a sám faulovaný Mráz z penalty vyrovnal – 2:2. Více se poté v utkání už neudálo a tak po hvizdu hlavního rozhodčího musely o vítězi rozhodovat pokutové kopy. 

Bod navíc pro Hvozdnici

Domácí hráči v penaltách třikrát zaváhali. Adenubi nastřelil tyč a pokusy Peška a Očovana zneškodnil Hubínek. Na straně hostů zaváhal pouze Hromádka a rozhodující penaltu proměnil Tomanec a Hvozdnice si možná až nečekaně odvezla cenné dva body. 



Sestavy


TJ Sokol Libiš, z.s.
V. Kratochvíl [-] - P. Očovan [-] , P. Dušek [-] (46. P. Dobrovolný [-] ) , M. Brožek [-] (46. T. Stejskal [-] ) , I. Adenubi [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] , Z. Šenkeřík [-] , M. Pešek [-] , M. Malák [-] , J. Prieložný [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , K. Rochl [-] , M. Novák [-] , J. Neumann [-] , L. Stracený [-] (79. M. Hnilička [-] ) , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , O. Hodosi [-] (89. J. Hromádka [-] ) , L. Mráz [-] , M. Matys [-] (62. L. Obermajer [-] )

ŽK: 67. M. Pešek , 67. P. Očovan .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Mrázek Radek - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.