Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2017 15:30

11.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě ze tří branek Horek vstřelil Nádeníček


0

Horky - Poslední zápasy hrají Rejšice o dost lépe než na začátku soutěžního roku. I do utkání v Horkách vstoupili fotbalisté Rejšic lépe, ovšem své brankové příležitosti nedokázali proměnit. Ve druhém poločase Horky přidaly na obrátkách a dovedly třemi brankami utkání do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance Rejšic zůstaly nevyužity

Úvod utkání a první poločas patřil hostům z Rejšic. V první šanci se ocitl v 8' Bělík, ale nedokázal včas zakončit a o míč přišel. O chvíli později po centru Zörklera hlavičkoval nad branku Kořínek. Ve 20' minutě se v dobré pozici ocitl domácí Nádeníček, ale proti němu byl bezchybný Novák v hostující brance.  

 

Do další šance se dostali opět domácí. Po půl hodině nebezpečně pálil Korejza, ale jeho střela šla vedle branky. Domácího brankáře Berana nedokázal překonat ani v závěru poločasu Herman, který střílel z hranice velkého vápna a jeho pokus domácí brankář vyrazil na rohový kop, po kterém se k míči nedostal nikdo z útočících hráčů. 

Nádeníček vstřelil dvě branky a poslední trefu obstaral Hlaváček

Druhý poločas začali domácí jako vyměnění. V obrovské šanci se ocitl v 50' Mynář, ale jeho střelu, která mířila do branky, zastavil na poslední chvíli jeden z hostujících obránců. V 60' padla úvodní branka zápasu. Horák přesným centrem našel Nádeníčka a ten hlavou nedal Novákovi šanci – 1:0. O chvíli později měli domácí možnost zahrávat rohový kop a po závaru střílel Nádeníček do tyče.

 

Hosté se nemohli dostat k zakončení, jejich hru kazila nepřesnost. V 75' zkoušel z velké dálky pozornost domácího brankáře Maňas, ale střela mířila pouze do míst, kde stál připravený Beran. V 79' přidali domácí druhou branku a znovu se dokázal prosadit Nádeníček – 2:0. Výsledku dal finální podobu v poslední minutě Hlaváček – 3:0.  



Sestavy


FC Horky nad Jizerou
P. Beran [-] - M. Šťastný [-] , M. Karásek [-] (86. R. Šimek [-] ) , J. Horák [-] (81. J. Hložek [-] ) , Z. Zahálka [-] - T. Baster [-] (69. L. Hlaváček [-] ) , O. Murárik [-] , M. Korec [-] (56. P. Klain [-] ) , S. Smetana [-] , R. Mynář [-] - B. Nádeníček [-]

SK Rejšice
L. Novák [-] - M. Maňas [-] , R. Kopecký [-] - L. Kučera [-] , M. Karela [-] , J. Zorkler [-] , M. Korejza [-] , Z. Bělík [-] , M. Herman [-] (70. B. Jaroš [-] ) - F. Kořínek [-] , D. Zikmunda [-] (74. M. Rys [-] ) -

ŽK: 44. S. Smetana , 67. P. Klain - 43. D. Zikmunda , 56. M. Maňas , 67. L. Kučera .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.