Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:15

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Závěr zápasu rozhodl o výhře Libiše


Branky


0

Klíčany - Na klíčanskou půdu zavítal soused. Libiš je od Klíčan vzdálena jen pár kilometrů a stejně těsné to bylo i na hřišti a dramatické utkání se rozhodovalo až v samotném závěru a spokojenější byli určitě více hosté. Libiš z tohoto utkání brala všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločas udeřil Malák

Hráči začali v utkání nejen bojovat proti sobě, ale také s velkým větrem, který utkání výrazně ovlivňoval. I přes nepřízeň počasí byl klíčanský areál solidně zaplněn přihlížejícími diváky, kteří viděli aktivnější nástup domácích. Klíčany mohly v prvních deseti minutách dvakrát udeřit. Nejprve pálil z úhlu mimo libišskou branku Petříček a v další příležitosti se pokusil o akrobatické zakončení Předota, ale ani jeho střela nemířila mezi tři tyče.

 

Po půlhodině hry začala hrát směrem dopředu i Libiš. První slibná příležitost skončila útočným faulem na domácího brankáře Zamazala. Klíčanský Zamazal si chvíli na to poradil s dalekonosnou střelou Maláka a zneškodnil také šanci Martina Šobra. Branka v samotném závěru prvního poločasu zajistila Libiši vedení. Bleskový protiútok zakončil nechytatelně svou střelou k tyči Malák – 0:1. 

I závěr zápasu patřil hostům

Domácí po přestávce zareagovali na nepříznivý vývoj a dvojím střídáním se pokusili oživit hru. Změna jim přinesla úspěch. V první šanci Šelicha ještě selhal, když ho v samostatném úniku vychytal brankář Brožek. V 53' si Šelicha s Brožkem situaci zopakovali, ale tentokrát byl už domácí záložník úspěšnější a hostujícího brankáře parádním lobem dokázal překonat – 1:1. Klíčany vyrovnávající trefa spíše ukolébala a v dalších momentech si žádnou šanci nevypracovaly.

 

Do vedení se opět dostala Libiš, která využila rychlý přechod do útočné fáze poté, co domácím chyběl před brankou hostů patřičný důraz. Akci v 76' po stříleném centru Zuskina zakončil Šenkeřík a překonala Zamazala – 1:2. O dvě minuty později měl další branku na svých kopačkách Kvída, ale po jeho individuální akci střela zpoza velkého vápna minula levou tyč. Pojistku přidal v 86' střídající Dušek, kterému ke vstřelené brance pomohl zrádný vítr, který komplikoval celé utkání – 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "Fotbal kazil velmi silný vítr, ale i tak to pro diváky byl hezký zápas na obě strany, kterému nechyběl důraz a mnoho soubojů. Pochválit můžu i rozhodčí, kteří utkání zvládli dobře a nepoškodili ani jeden tým. Je jen škoda, že se nám nepovedlo bodovat."

TJ Sokol Libiš, z.s.
Zdeněk Šenkeřík, hrající trenér: "Získali jsme důležité body zvenku. Klíčany byly jedním z nejtěžších soupeřů, což bylo vidět hlavně na začátku druhé půle, ta se nám vůbec nepovedla. Poté jsme se zvedli, domácí téměř k ničemu nepustili a soupeře přehrávali. Kvůli velkému větru jsme se snažili hrát především po zemi, počasí nebylo zrovna fotbalové."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] (46. D. Minha [-] ) , Š. Vošta [-] - R. Šelicha [-] , T. Buldra [-] (86. R. Kříž [-] ) , T. Petříček [-] (46. V. Bellada [-] ) , P. Hájek [-] - J. Předota [-] , T. Jurčík [-] (83. M. Socha [-] ) -

TJ Sokol Libiš, z.s.
M. Brožek [-] - M. Malák [-] (83. O. Kolísek [-] ) , P. Očovan [-] , I. Adenubi [-] , J. Prieložný [-] , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , M. Šobr [-] , Z. Šenkeřík [-] (78. D. Zajac [-] ) , M. Pešek [-] (67. P. Novotný [-] ) , T. Stejskal [-] (73. P. Dušek [-] )

ŽK: 75. M. Šobr , 89. D. Zajac .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Tvaroh Petr - NEJEDLO Tomáš, CHOVANEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.