Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 10:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Příbram nastřílela Poříčanům šest branek


Branky


0

Příbram - V domácím utkání nechtěla Příbram nic podcenit a proti poslednímu týmu si chtěli domácí hráči připsat plný bodový zisk a potvrdit tak dva získané body ze Lhoty. Poříčany nakonec inkasovaly šest branek, přičemž se o každou postaral jiný střelec. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách bylo rozhodnuto

Do samotného začátku vstoupili domácí velmi aktivně. Nejprve A. Rampa hlavičkou trefil hostujícího brankáře. Za malou chvíli našel Rys svou nahrávkou Bábíčka, který ve skluzu trefil břevno. Po pěti minutách se uvolnil Rys a pokračoval sám až do pokutového území a při chystané koncovce byl podražen. Suchý proměněnou penaltou poslal v 6' domácí do vedení – 1:0. Hned v 9' to bylo o dvě branky. Bábíček vybojoval míč na pravé straně a jeho přihrávka prošla až k Vaškovi do vápna, který trefil míč přesně k levé tyči – 2:0. Ani s dvoubrankovým vedením se Příbram nesmířila a nadále se domácí  hráči tlačili do koncovky.

 

Soupeř se také osmělil a ukázal svoji sílu ve vzduchu při rohovém kopu a následném trestném kopu za vápnem. Další branka v síti soupeře začala na levé straně, kde kombinoval Vašek s Machačem. Druhý jmenovaný poslal střílený centr do vápna, kde prostor ovládl Bábíček a ve skluzu zavěsil přesně – 3:0. Další šance Vaška, Machače i Ševrův trestný kop zůstaly nevyužity. S přibližováním konce poločasu Příbram mírně ubrala a hosté měli výhodu dalšího rohového kopu a přímého kopu, po kterém se k míči dostal vysoký Sedláček a v náběhu hlavičkou přizvedl míč nad vybíhajícího Solnaře – 3:1. 

Další tři branky domácích

Druhý poločas začal stejně jako první. Domácí po polevení ze závěru prvního dějství opět přidali a prokázali chuť střílet další branky. Střídající Matějka, který nahradil po nemoci unaveného Bábíčka, se hned uvedl přihrávkou na vstřelený gól Červeňákovi, který ve 47' zavěsil svou střelu pod břevno nad padajícího brankáře Kopeckého – 4:1. Za chvíli mohli domácí přidat další branku, ale Voříšek nemířil do prostoru branky. Vzápětí se Voříšek převtělil do role nahrávače a vybídl ke skórování Matějku, ale proti němu se vytáhl se skvělým zákrokem Kopecký.

 

Domácímu trenérovi vyšlo i další střídání. V 62' našel Suchý v náběhu Machače, který si míč připravil a našel svou přihrávkou Hančára, který v tu dobu byl na hřišti dvě minuty a hned vstřelil branku a zvýšil tak vedení svého týmu – 5:1. O tři minuty později si několikrát vyměnil míč Mora s Rysem a prvně jmenovaný propálil brankáře – 6:1. I Mora byl střídajícím hráčem. Čtvrt hodiny před koncem musel vytáhnout skvělý zákrok Solnař, když střelu Biška vyrazil na rohový kop. Další šance, ve kterých se ocitli domácí Hančár, Mora, Matějka, Morav i Rys zůstaly nevyužity. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Těší nás z reakcí diváků, že odcházeli spokojeni, což je naším cílem. Po skvělém úvodu našich hráčů v zápase, neměli hosté, oslabení o zraněné z minulých utkání a prakticky bez náhradníků, síly na zvrat. Klukům děkujeme za koncentrovaný výkon od začátku zápasu až do konce a těšíme se ze zisku dalších bodů do tabulky."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (70. D. Klemš [-] ) , M. Rampa [-] , P. Rys [-] , V. Machač [-] , A. Bábíček [-] (46. O. Matějka [-] ) , M. Vašek [-] (60. D. Hančár [-] ) , J. Voříšek [-] (60. P. Mora [-] ) , M. Suchý [-] (77. D. Morav [-] ) , V. Ševr [-] , A. Rampa [-]

SK Poříčany
A. Kopecký [-] - J. Slunéčko [-] , L. Mužík [-] , F. Stárek [-] , V. Mužík [-] , R. Biško [-] , P. Sedláček [-] , J. Petržílka [-] , L. Holler [-] , D. Procházka [-] , M. Volavka [-]

ŽK: 23. P. Červeňák - 52. V. Mužík .
Počet diváků: 103. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - KOSINA Ladislav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.