L. Mráz 2. (p.)
M. Novák 83.
3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání padaly nejen branky, ale také červené karty


Branky


2. L. Mráz (p.) , 83. M. Novák - 21. J. Kapek , 29. M. Cafourek
0

Hvozdnice - Fotbalisté Nového Strašecí neodjížděli do Hvozdnice zrovna v dobrém rozpoložení, když poslední dva zápasy na rozdíl od domácích hrubě nezvládli. Svěřenci Miroslava Procházky byli ve Hvozdnici ale ke třem bodům blíže než domácí. Ještě pár minut před koncem Nové Strašecí vedlo. Poté ale vyrovnal Novák a hostům pak byli v krátké chvilce vyloučeni dva hráči, ale remíza se jim povedla ubránit. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mráz kopal penaltu už ve druhé minutě

Na těžkém a podmáčeném terénu ve středu hřiště si lepší vstup do utkání domácí na rozdíl od hostů nemohli přát. Hned ve 2' udělali novostrašečtí chybu, když řešili situaci fotbalově a místo odkopu namazali soupeři a J. Mrázek fauloval v pokutovém území Mráze a byla nařízena penalta, kterou s přehledem proměnil faulovaný Mráz – 1:0. Pro hosty mohlo být o pár minut ještě hůře. Domácí nejprve stříleli dvakrát vedle, poprvé Tomanec a poté hlavou i Novák a Třešňákovu střelu vyrazil Doubrava na rohový kop.

 

 Poté začali hrozit také fotbalisté Strašecí a měli výhodu několika rohových kopů. Po jednom z nich se dostal k hlavičce Kapek a překonal Hubínka – 1:1. O chvíli později utekl po pravé straně Ducár a míč do zakončení připravil Palkovi, kterému střela nesedla, ale míč se dostal až na kopačky Cafourka a ten otočil stav ve prospěch hostů – 1:2.

 

V poslední pětiminutovce prvního poločasu se domácí snažili ještě o vyrovnání. Novákova tečovaná střela byla sražena na rohový kop, po kterém hlavičkoval Dolejš mimo. V poslední šanci se objevil Stracený, kterého uvolnil Novák, ale mířil pouze do připravaného Doubravy.

 

 

 

Strašecí inkasovalo nejen branku, ale také červené karty

V druhém poločase měli domácí velký tlak, ale nedařilo se jim vstřelit branku. Poté otevřeli hru a Novostrašečtí hrozili z brejků a měli nějaké šance na navýšení náskoku. Ve velmi dobré šanci se ocitl Svoboda, ale místo střelby udělal ještě jednu kličku a domácí obraně se povedlo míč odkopnout do bezpečí. O pár minut později střílel nebezpečně Duchoň, ale jen těsně minul šibenici. Hosté drželi dlouho nadějný stav i za přispění Doubravy, který i s trochou štěstí vychytal Nováka a Tomance.  V 83' přišlo ale nakonec vyrovnání po střele z první pod břevno z kopaček Nováka, kterému míč připravil Petschl – 2:2.

 

Chvíli na to byl po druhé žluté kartě vyloučen J. Mrázek a v nastavení ho musel předčasně následovat do sprch i Kapek a tak Nové Strašecí dohrávalo utkání oslabené o dva hráče. Závěr utkání ale hráči hostů ubránili a po závěrečném hvizdu musel o výhře jednoho z týmů rozhodovat až penaltový rozstřel. 

Tomanec zařídil Hvozdnici dva body

V penaltovém rozstřelu nedal jako jediný hostující Beneš a domácím vystřelil rozhodující penaltou bod navíc Tomanec. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Lukáš Beneš: "Ve Hvozdnici jsou hráči typu Mráz a Třešňák a to jsou nadstandardní hráči a k nim se přidává ještě se svými skvělými standartami Luděk Stracený. Snažili jsme se Lukáše Třešňáka eliminovat a až na pár momentů se nám to celkem zdařilo. Bod z Hvozdnice je dobrý, ale při vedení jsme měli šance skóre navýšit. Je škoda, že se nám to nepovedlo."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - L. Stracený [-] , M. Tomanec [-] , M. Novák [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] (46. D. Petschl [-] ) , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - J. Ducár [-] , L. Mrázek [-] , M. Erba [-] (37. M. Kříž [-] ) , M. Isteník [-] (61. P. Svoboda [-] ) , L. Beneš [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , M. Cafourek [-] , L. Palko [-]

ŽK: 61. L. Třešňák , 70. L. Stracený , 80. M. Tomanec , 89. M. Matys - 2. J. Mrázek , 58. P. Duchoň , 75. L. Mrázek , 78. J. Ducár , 91. P. Doubrava , 95. P. Svoboda . ČK: 87. J. Mrázek , 92. J. Kapek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Myška Roman - KUBEČKA Pavel, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.