O. Jon 7.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun otočil zápas a z Rejšic si odvezl všechny tři body


Branky


7. O. Jon - 53. J. Počta , 59. J. Krůta , 70. J. Počta
0

Rejšice - Rejšický tým má sílu, i když se nachází až na čtrnáctém místě tabulky. Kvalitou týmu by měly Rejšice být výše, ale nedaří se. Naopak Beroun hrající v pohodě nepoložil ani prohraný poločas. Ve druhém dějství se berounští fotbalisté trefili třikrát a Rejšice tak zůstaly bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskové vedení domácích

Rejšice udeřily hned zkraje zápasu. V 7' se po krásné zpětné přihrávce od Falty opřel za hranicí velkého vápna  tvrdě do míče Jon a jeho bombu zastavila až síť berounské branky – 1:0. V 16' se vyznamenal hostující brankář po střele Zikmundy z bezprostřední blízkosti. Beroun se osmělil po dvaceti minutách, ale střela z dálky minula domácí branku.

 

Celý první poločas měli domácí více ze hry. Osm minut před koncem prvního poločasu se už dostával domácí útočník do zakončení z malého vápna, ale jeden z obránců míč na poslední chvíli dokázal odkopnout. 

Tři branky a obrat Berouna

Na začátku druhého poločasu měly šanci opět Rejšice, když se k zakončení dostal Falta a svou střelou orazítkoval tyč berounské branky. O pár minut později se ze vstřelené branky radoval Beroun. V 53' našel Pipiška na vápně J. Počtu, který vystřelil přesně – 1:1. O šest minut později už Beroun vedl. Na přesný centr Štrougala si naskočil Krůta a hlavou otočil utkání ve prospěch hostů – 1:2. V 70' to bylo již o dvě branky. Nádhernou individuální akcí se blýskl Pipiška a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování opět J. Počtu, který se trefil přesně do šibenice – 1:3.

 

Jestli myslely Rejšice na nějaké korigování nebo vyrovnání, tak jim myšlenky zhatil střelec úvodní branky Jon, který fauloval unikajícího Horla a musel po červené kartě předčasně do kabiny. Domácí se přesto pokusili s výsledkem něco udělat. Zkoušeli hlavně střely z dálky, ale v obou případech se zaskvěl berounský Šebek v brance a obě střely vyrazil na rohový kop. V poslední desetiminutovce mohli hosté vedení ještě navýšit, ale J. Počta odmítl z penalty hattrick. 



Ohlasy k zápasu



Český Lev - Union Beroun
Jakub Krůta: "Šli jsme do zápasu s tím, že víme, že Rejšice mají svou kvalitu a dokážou si vytvořit šance a rozhodně jim neodpovídá pozice v tabulce, na které se nacházejí. Po domácím vyloučení i přes dvě pěkné střely, jsme si zbytek zápasu pohlídali a jsme rádi za důležité tři body."



Sestavy


SK Rejšice
L. Novák [-] - R. Kopecký [-] , M. Maňas [-] - J. Zorkler [-] (81. F. Vocásek [-] ) , M. Herman [-] (84. J. Putorík [-] ) , Z. Bělík [-] - D. Zikmunda [-] - V. Pečínka [-] , M. Bým [-] , M. Falta [-] , O. Jon [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - D. Počta [-] , M. Horel [-] (90. M. Duchoň [-] ) , M. Štrougal [-] , J. Krůta [-] (78. D. Soukup [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] (84. J. Král [-] ) , J. Počta [-] (89. L. Markvart [-] ) , M. Krčma [-] , L. Sklenář [-]

ŽK: 41. M. Maňas , 87. Z. Bělík - 63. J. Krůta . ČK: 77. O. Jon .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, BOHATÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.