2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice přehrály Slaný


Branky


0

Tuchlovice - Zápas mezi dvěma celky, které jsou od sebe vzdáleny necelých dvacet kilometrů a hráči se mezi sebou znají, přinesl dvě branky. Obě je vstřelili domácí, respektivě se o ně postaral jediný střelec utkání a to Hadrika, který poté ve druhém poločase odmítl hattrick, když neproměnil pokutový kop. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný inkasovalo opět do šatny

Do první šance utkání se dostali domácí. V 7' střílel zpoza šestnáctky Hořejší, ale netrefil Pospíšilovu branku. Ve 23' si stejně počínal při svém pokusu Maroušek. Po půlhodině hry po Marouškově rohu skončil míč opět v zázemí vedle brány domácího celku. Střela Vimra na branku ze 41' měla spíše propagační charakter a Pospíšil míč v pohodě chytil.

 

Těsně před přestávkou tak udeřili tuchlovičtí. Celá akce začala u Krause, který zleva nahrál volnému Hadrikovi, ten z hranice pokutového území střílel pohotově a hlavně přesně a na jeho střelu neměl Sedlák nárok. Slaný tak opět inkasovalo gólem do šatny – 1:0. 

Hadrika odmítl hattrick

Po změně stran pak hosté sice měli stejně jako v prvním poločase více ze hry, ale po hodině hry opět udeřili domácí. V 61' po rohovém kopu prošel míč, který byl dvakrát tečovaný až k Hadrikovi a ten propálil Sedláka a svou druhou brankou v utkání zvýšil - 2:0. V 70' pak domácí brankář zmařil dobrým zákrokem slibnou šanci hostů.. V 77' mohl zkompletovat hattrick Hadrika, který kopal penaltu za faul Hollyho na pronikajícího Cabejška. Sedlák však jeho střelu doprostřed brány vyrazil.

 

Deset minut před koncem střílel z poměrně velké vzdálenosti Hansl, ale Pospíšil neměl problém. Závěr zápasu pak vyšperkovala dvojice Kraus a Stožický, když u střídaček prvně jmenovaný ostře fauloval právě Stožického a poté oba hráči viděli svou druhou žlutou kartu, následně samozřejmě červenou a poroučeli se společně do šaten. 



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Dnešní náš soupeř v podstatě dvakrát střílel na Sedláka a byly z toho dvě branky. Na druhé straně ani Pospíšila jsme příliš nezaměstnali, ale minimálně hodinu hry jsme měli územní převahu a Maroušek dnes nejen ze standardek posílal před domácího gólmana parádní míče, které přímo žadonily o zakončení. To se nám však ani jedinkrát nepodařilo."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] (89. M. Pospíšil [-] ) , M. Kedroň [-] , M. Cabejšek [-] , J. Nejedlý [-] , V. Kraus [-] , L. Hadrika [-] , D. Chaloupka [-] , M. Fitko [-] (73. J. Brož [-] ) , M. Pudil [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] (73. M. Pospíšil [-] ) , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , U. Ahmed [-] , M. Tikovský [-] , T. Vimr [-] (65. L. Stožický [-] ) , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (79. D. Sirůček [-] ) , P. Volgner [-]

ŽK: 63. J. Nejedlý , 78. V. Kraus - 63. M. Tikovský , 77. M. Holly , 81. L. Stožický . ČK: 83. V. Kraus - 83. L. Stožický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.