1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2017 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Klíčany otočily zápas ve Strašecí


Branky


0

Nové Strašecí - Fotbalisté Nového Strašecí měli povedený start do sezony a dařilo se jim nejen v koncovce, ale také sbírat body. V posledních zápasech se  ale Nové Strašecí nepotkává s ideální formou a tabulkou jen klesá. S klíčany měli domácí povedený vstup do utkání a brzy se ujali vedení. Postupem času ale iniciativu převzali hosté a utkání se jim nakonec podařilo otočit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Svobody odpověděl hostující Buldra

Lepší start do zápasu si domácí nemohli přát. V 8' rozjásal Nové Strašecí svou brankou Patrik Svoboda - 1:0. O dvě minuty později byl střelec branky faulován za hranici velkého vápna. Trestný kop si vzal na starosti domácí kapitán Mrázek a protáhl brankáře Zamazala, který střelu vyrazil na rohový kop, ale po jeho zahrání se domácí provinili útočným faulem. Po úvodních patnácti minutách zkoušel svoje štěstí Soukup, ale jeho tečovaná střela mířila jen o kousek vedle hostující branky.

 

Hosté měli svou první ve 21' z přímého kopu, o který se postaral Předota, ale přestřelil Doubravovu svatyni. O tři minuty později dával míč před branku Doubravy Hájek, ale na jeho přihrávku nestihl nikdo zareagovat. V dašlí šanci se ocitl Buldra, když na vápně udělal kličku jednomu z obránců a dostal se až před Doubravu, ten mu zmenšil střelecký úhel a střelu chytil. Poté se v 35' dopustil obrovské chyby Musil a namazal domácímu Palkovi, ale tomu střela nesedla. Klíčany se dočkaly vyrovnání. Předota zahrával ve 38' rohový kop a míč se k němu vratil, nádherným míčem přenesl na druhou stranu na zcela volného Šelichu a ten naservíroval míč na Hájka, který už neměl problém míč uklidit - 1:1. 

Výborný Doubrava byl nakonec překonán Musilem

Ve druhé minutě druhého poločasu mohy Klíčany utkání otočit. Hájek našel svým centrem Šelichu a ten na vápně našel osamoceného Petříčka, který napálil břevno. Hosté vstoupili do druhé pětačtyřiceti minutovky lépe a po celý druhý poločas to byli právě oni, kdo diktoval tempo hry. Další šance přišla po hodině hry a faulu Lukáše Mrázka, ale Předotovi chyběli decimetry a míč minul pravou tyč. Mezi hostujícími útočníky došlo ke špatné domluvě o dvě minuty později po centru Šelichy a nedokázali zakončit. V 66' našel Předotův centr přesně hlavu Buldry a ten mířil pouze do tyče. Domácím se nedařilo kombinovat. Centovaný míč do vápna našel Palka, ale jeho hlavička mířila vysoko nad branku.

 

V rozmezí dvou minut dvacet minut před koncem čaroval Doubrava, i když byl nakonec překonán. V 73' nacentroval opět Předota a hlavičkoval Socha, ale proti němu se vytáhl domácí brankář, který i hned poté kryl i dorážku ještě lepším zákrokem. V 75' nedokázala strašecká obrana odkopnout míč do bezpečí a míč se dostal k Musilovi, ale jeho střelu z blízka vychytal opět skvělý Doubrava, ale Musil z dorážky ve skluzu nakonec míč do sítě dopravil - 1:2. Po rozehrávce hledal Palko Svobodu, ale před ním stačil zasáhnout hostující Zamazal. V 84' nakopl obránce Lukáš Beneš dlouhý míč na hranici vápna hostů a tam byl faulován kapitán Honza Mrázek. Míč si postavil Palko a jeho střelu pod břevno výborně vytáhl Zamazal. V posledních minutách netrefil z dobré pozice domácí branku Krimlák. V samotném závěru nastavení se kolem lajny protáhl do zakončení střídající Bellada, ale jeho střela byla zblokována. 



Ohlasy k zápasu



TJ Klíčany
Tomáš Jurčík: "V šatně jsme si řekli ať nezaspíme začátek a soustředíme se od první minuty. Opět to ale zůstalo jen v šatně, jelikož jsme dostali rychlý první gól. Naštěstí jsme do poločasu rychle odpověděli a druhý poločas jsme si vytvořili tolik šancí, že si troufnu říct, že jsme zaslouženě zvítězili."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] , M. Isteník [-] , L. Palko [-] , M. Mžourek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] , M. Cafourek [-] , R. Soukup [-] , J. Mrázek [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] - J. Předota [-] , P. Hájek [-] , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] (88. V. Bellada [-] ) , R. Šelicha [-] - - D. Minha [-] (61. M. Socha [-] )

ŽK: 37. L. Palko , 50. M. Cafourek , 60. J. Mrázek , 65. L. Mrázek , 67. R. Soukup - 7. T. Petříček , 68. T. Buldra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Glogar Lukáš - BURIAN Michal, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.