3:1
(1:0)
91. M. Horel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:15

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany zvládly domácí utkání s Berounem


Branky


41. R. Šelicha , 47. V. Bellada , 65. J. Předota - 91. M. Horel (p.)
0

Klíčany - Zápas dvou týmů z horní poloviny tabulky se hrál v Klíčanech. Tam zavítal celek Berouna. Hrálo se za slunečného počasí, ale také celé utkání doprovázel silný vítr, který také pomohl k jedné brance domácím. A proto, že tato branka byla až třetí a před ní dali domácí dva góly, bylo jasné, kdo ze zápasu odejde jako vítěz. Beroun se trefil totiž jen jednou a to až po devadesáti minutách z penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení zajistil pro Klíčany Šelicha

Do první šance utkání se dostali hosté. Za vápnem napřáhl Marek Horel a jeho střelu musel vyrážet brankář Zamazal. Domácí zahrozili po rohovém kopu, ale střela Šelichy byla zblokována. Hra se odehrávala převážně ve středu pole a odtud poslal parádní přihrávku za obranu Předota na Šelichu, ale brankář Šebek byl u míče o krok dříve než domácí záložník. V 17' měli hosté možnost zahrávat z dobré pozice přímý volný kop, ale střela Pipišky šla nad branku. O pár chvil pálil nebezpečně Horel, ale Zamazal byl úspěšný i v tomto případě.

 

Po půl hodině hry přišlo velké nedorozumění v obraně domácích v čele s brankářem. Zamazal svým odkopem trefil jednoho ze stoperů do zad a běžel směrem k míči, který ale zasáhl hlavou zasažený hráč a poslal míč za brankáře. K míči se tak dostal Sklenář, ale Zamazal stačil ještě jeho střelu zlikvidovat. Beroun nevytěžil branku ani z následné šance. První branka utkání přišla ve 41' po individuální akci Šelichy, který si poradil s obránci a nedal Šebkovi šanci - 1:0. 

Jedinou branku Berouna vstřelil Horel

Úvod druhého dějství vyšel domácím parádně. Po chybě hostující obrany propadl míč ve 47' k Belladovi a ten ho poslal za bezmocného Šebka - 2:0. Po deseti odehraných minutách byl po přihrávce Šelichy faulován Předota. Sám faulovaný z přímého kopu přestřelil. Po hodině hry nacentroval Předota na hlavu Olivy, ale jeho pokus mířil nad branku hostů. V 64' se z velké dálky od střídaček opřel do míče Předota a i za přispění mohutného větru skončil míč až za zády překvapeného Šebka - 3:0. Hosté chtěli snížit a po centru z pravé strany střílel levou nohou Sklenář, ale proti byl fantastický Zamazal. O chvíli později dopadl souboj těchto hráčů stejně. Beroun se dočkal alespoň čestné branky. V 91' proměnil penaltu Marek Horel - 3:1.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] - J. Předota [-] (87. Z. Malík [-] ) , P. Hájek [-] (35. P. Oliva [-] ) , T. Petříček [-] , T. Buldra [-] (83. T. Krimlák [-] ) , R. Šelicha [-] (80. R. Kříž [-] ) - V. Bellada [-] (64. M. Socha [-] ) -

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - M. Horel [-] , L. Sklenář [-] (87. L. Vávra [-] ) , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , J. Počta [-] (46. L. Markvart [-] ) , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-] , J. Krůta [-] (77. D. Soukup [-] )

ŽK: 81. T. Jurčík , 90. M. Krimlák , 92. J. Zamazal - 68. T. Ježek , 75. L. Sklenář .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - HOLAKOVSKÁ Tereza, ŠNÝDR Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.