2:3p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 10:30

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libiš tahala za kratší konec, ale nakonec vyhrála po penaltách


Branky


0

Příbram - Fotbalisté Příbrami přivítali Libiš. Byli to právě domácí, kteří po celý zápas hráli velmi aktivně a byli lepším týmem. Z úvodního tlaku v prvním poločasu ale branku nevstřelili. Změnu přinesl až úvod druhého dějství. Poté přidali domácí druhou branku a měli nakročeno ke třem bodům. V závěru utkání ale nedokázali odvrátit dva rohové kopy a přišlo i vyrovnání, které v posledních vteřinách zařídil Šenkeřík. V penaltovém rozstřelu byla úspěšnější Libiš. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobře hrající domácí se branky nedočkali

Velmi dobré utkání shlédli diváci na svatého Martina, ale s hořkým koncem pro domácí barvy barvy. Začátek zápasu patřil příbramským borcům a první se osmělil Rys, který střelou z poza vápna vyzkoušel hostujícího brankáře. Následovala střela Pazderníka, která letěla vysoko nad. Hosté zahrozili za chvíli a to, střelou Maláka po nedorozumění obránců a následná kombinace našla osamoceného Šenkeříka na malém vápně, který hlavičkou nezasáhl dobře a přestřelil.

 

Znovu se pokusil o zakončení Rys, ale s jeho pokusem neměl příliš moc starostí Brožek. Voříšek zásoboval libišské pokutové území dobrými centry a po jednom z nich vznikl závar, kde Krejča trefil tyč a dorážející Suchý neuspěl přes brankáře. Před koncem poločasu byla k vidění pěkná kombinace na jejímž konci uvolnil Mora do sóla Ryse, který tváří v tvář proti Brožkovi neuspěl.

Šenkeřík vyrovnal v posledních vteřinách

Hned po obrátce pěknou kolmicí vyslal do sóla Machač aktivního Moru a ten obstřelil brankáře hostů - 1:0. Chvíli poté uvolnil obdobně Mora Bábíčka, který vyřešil správně situaci sám na brankáře, akorát trefil břevno. Hosté na velké problémy zareagovali dvojím střídáním, ale stále to byli domácí, kteří měli lepší držení míče a akce na branku. Z rohového kopu trefil A. Rampa pěknou hlavičkou volný prostor branky hostů, ale tentokrát brankáři pomohli obránci. Poté měli i hosté tutovku, ale Solnař reflexivně vyrazil střelu Stejskala. Za chvilku měli hosté další akci a po centru jeden z obránců trefil opět Stejskala a Příbram měla velké štětí.

 

Vynucené střídání Bábíčka díky zranění vzalo domácím soubojovost na hrotu, ale přidalo na rychlosti Matějkou. Chvíli po vystřídání ukázal Matějka dobrou kopací techniku s rychlostí a našel volného Pazderníka, který si míč připravil a Brožek v hostující brance mohl mluvit o velkém štěstí, že míč chytil. Poté opět zahrozili hosté, ale skluzem ani střela z poza vápna Solnaře nevystrašily. Libiš měla okénka v obraně a Spartaku se dařilo dobrými náběhy dostávat se do šancí. Další takovou připravil Pazderník Matějkovi a ten chladnokrevně zvýšil skóre - 2:0. Hosté vypadali zlomeně a vypadalo to, že se nemůže nic stát k zisku tří bodů pro domácí. Jenže, štěstí někdy zamotá i jiné situace a hosté využili rohový kop i díky přispění bránicích hráčů. Roh se nepodařilo odvrátit dobře a dorážka Novotného v 85' za bezmocného Solnaře byla velmi jednoduchá - 2:1. Tento okamžik vlil hostům novou naději a domácí napak museli čelit tlaku. Přesto domácí z brejku měli ještě další šanci na uklidnění, ale nedokázali vyřešit situaci ke vstřelené brance a přišel krutý trest. Vlastně poslední možností hostů byl pro opět rohový kop. Ten domácí hráči neodvrátili a Šenkeřík za vteřinu dvanáct vyrovnali - 2:2.

Matchbally nevyužity a bod navíc nakonec pro hosty

Domácí měli při penaltovém rozstřelu dva matchballa, ale nevyužili a hosté využili hned ten první. Výsledek na pokutové kopy byl dokonce 8:9. Rozhodují střelec Ondřej Kolísek.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Je to hořká pilulka, kterou musíme spolknout. Naši hráči podali skvělý týmový výkon, za který se určitě nemusí stydět. Hráli jsme utkání s velmi dobrým supeřem a měli ho tzv. na lopatě, ale možná určité uspokojení z vedení dva nula, nás stálo dva body a tím i velmi pěkné umístění v tabulce. Penalty jsme tentokrát nezvládli, ačkoli jsme měli dva mečboly, ale obdržená branka v posledních vteřinách nám zřejmě zamávala sebevědomím, a přestože Solnař dělal co mohl, hosté si vybojovali i druhý bod. No nic, bolí, bolí, ale čeká nás ještě jeden zápas a chceme se pokusit odčinit kolaps v závěru dnešního zápasu. V Novém Strašecí to jednoduché nebude, ale pokud budeme hrát, jako do 85min., tak máme velké šance."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Pazderník [-] (83. V. Šilhavý [-] ) , M. Rampa [-] , V. Machač [-] , P. Rys [-] , A. Bábíček [-] (72. O. Matějka [-] ) , P. Mora [-] , J. Voříšek [-] (87. O. Šváb [-] ) , M. Suchý [-] , A. Rampa [-] , J. Krejča [-]

TJ Sokol Libiš
M. Brožek [-] - M. Malák [-] , P. Dušek [-] , P. Očovan [-] , J. Prieložný [-] (56. O. Kolísek [-] ) , P. Dobrovolný [-] (56. T. Stejskal [-] ) , P. Zuskin [-] , T. Kvída [-] , Z. Šenkeřík [-] , M. Pešek [-] (76. M. Šobr [-] ) , P. Novotný [-]

ŽK: 43. A. Rampa , 89. M. Rampa - 76. P. Očovan .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Mrázek Radek - ŽABA Jiří, BALÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.