Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2017 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešňákův hattrick rozhodl o výhře Hvozdnice


0

Rejšice - Domácí fotbalisté se chtěli výhrou nad Hvozdnicí odpoutat od spodních pater tabulky. V zápase ale neproměnili vyložené šance a Lukáš Třešňák jim ukázal lekci z produktivity. Vstřelil hattrick a výrazně pomohl Hvozdnici ke třem bodům. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu daly oba týmy branku, ale vedli hosté

Domácí tým začal od začátku utkání držet míč na svých kopačkách. Bylo vidět s jakou taktikou hosté přijeli. Hrát ze zajištěné obrany a spoléhat se na rychlé protiútoky od dvou ofenzivních hráčů Mráze a Třešňáka. Tato taktika jim vyšla na jedničku. Domácí měli dvě velké šance, ale neproměnili a přišel trest. Na levé straně ztratili rejšičtí fotbalisté míč a hosté šli do rychlého protiútoku a zkušený Třešňák v 17' brejk proměnil - 0:1. Rejšice se se snažily, ale nedařila se jim kombinace. Po faulu na Maňase se kopala standardní situace. Tu ve 24' zahrával Bělík a krásnou střelou přes zeď vyrovnal - 1:1. O pět minut později měli hosté výhodu rohového kopu, který Herman hlavou odvrátil na velké vápno jen k volnému Obermajerovi a ten vystřelil a jeho tečovaná stela zapadla za záda Roudnického - 1:2.

Třešňák dovršil hattrick

Druhý poločas začal úplně v jiném duchu. Domací jako polité čistou vodou, začali druhý poločas aktivně. Prvních pětadvacet minut nepustili hosty za půlku. Měli čtyři vyložené brankové příležitosti, ale branka nepřicházela. Své pokusy neproměnili Zikmunda, Kořínek, Bělík a ani znovu Zikmunda. Po překonání brankáře vykopávali hosté míč z prádzné branky. A jak je psáno nedáš - dostaneš. Hosté zvýšili po brejku a opět Tresňákem - 1:3. V 75' si vzal slovo znovu Třešňák a dokonal hattrick - 1:4. Domáci nesložili zbraně a stále cítili šanci, že by to tam mohlo padnout. Povedlo se a Falta překonal Hubínka - 2:4. Pátou obranku svého týmu odmítl Mráz, který nechal z pokutového kopu vyniknout brankáře domácích. 



Ohlasy k zápasu


SK Rejšice
Miroslav Hruška, trenér: "Cítili jsme, že tímto zápasem se můžeme odrazit a dotáhnout se na Hvozdnici a další týmy, které jsou před námi. Ale jak už na podzim bývá zvykem a co nás trápí, je neproměňování milion procentních ani snad šancí, ale už gólů. Dneska jich bylo nejméně pět a naopak lehké obdržené góly dostáváme. První poločas z naši strany byl špatný. Chyběl tam klid, touha, kombinace. Bylo to takové utahané. V poločase jsme si něco řekli a druhý poločas to byl úplně jiný tým. Pětadvacet minut jsme hosty nepustili za půlku. Jenom obrovská škoda, že jsme nezvládli koncovku. Věřím, že kdybychom vyrovnali, tak jsme zápas otočili a zvládli. Nestalo se, hosté nás vyškolili z brejků a jejich rozdílový hráč Třešňák zápas rozhodl. Čeká nás poslední zápas v Kutné Hoře, kde se pokusíme vyhrát a na zimní přípravu doléčit zraněné hráče. Máme jich docela dost a na jaro být kvalitně připraveni a vrátit se do horních pater tabulky. Tam si myslím, že patříme."




Sestavy


SK Rejšice
F. Roudnický [-] - M. Maňas [-] , V. Pečínka [-] , M. Korejza [-] (83. F. Vocásek [-] ) , R. Kopecký [-] - Z. Bělík [-] , M. Herman [-] , L. Kučera [-] , F. Kořínek [-] , M. Falta [-] (83. P. Bláha [-] ) - D. Zikmunda [-] -

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , L. Obermajer [-] , D. Petschl [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , J. Mrhal [-] , L. Mráz [-] (84. M. Fábera [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 40. M. Herman , 87. V. Pečínka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Mansour Jakub - NEPOVÍM František, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.