3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 10:15

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Kutné Hory rozhodl pár minut před koncem Cimr


Branky


0

Poslední zápas podzimní části přivítala Kutná Hora na svém hřišti celek z Rejšic – tabulkového souseda. Hosté by se v případě výhry posunuli právě před Spartu. Utkání rozhodl sedm minut před koncem kutnohorský Cimr a zajistil tak svému týmu tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílek vyrovnal v závěru poločasu

První poločas se domácím nepovedl. Jejich nepřesná hra a chyby ve středu hřiště nabídly hostům několik příležitostí k brejkům. Ten první Bělík zakončil vedle. Zikmunda po vysunutí Kořínkem vytěžil z rychlého protiútoku jen rohový kop. Přímo z něj otevřel Kořínek v 11' skóre - 0:1. K zakončení se potom dostali i Kutnohorští, ovšem pěknou ránu Svobody brankář Novák skvěle vytáhl a o chvíli později Semrád z pozice pokutového puntíku pálil jen do náruče brankáře.

 

Hosté lépe kombinovali, hráli přesněji a byli důraznější v osobních soubojích. Žádný ze svých dalších brejků už do sítě nedostali. Kutnohorští potom ohrozili branku soupeře hlavičkami po centrech z pravé strany, ale Cimr ani Svoboda netrefili branku. V samotném závěru srovnal po rohovém kopu Bílek - 1:1

Cimr se trefil podruhé a jeho branka byla vítězná

Domácí naladěni vyrovnávající brankou mohli ale ihned po změně stran inkasovat, ale šanci Rejšic přečkali bez úhony. Poté sami hráči Sparty zahrozili. Cimr vysunul Nekvindu, ten ještě trefil jen brankáře Nováka, ale dobíhající Cimr strhl ve 49' vedení na stranu domácích - 2:1. Z toho se domácí ale neradovali dlouho. Kučera z pravé strany našel před malým vápnem Pečínku a za dvě minuty bylo opět srovnáno - 2:2.

 

Do další šance se dostal Nekvinda. Po trestném kopu Kutné Hory vyhrál Cimr na hranici šestnáctky vzdušný souboj, ze kterého pramenila šance Nekvindy, ovšem ten přestřelil. V 82' domácí brankář Malý rychle rozehrál, následovala přesná kombinace a brejk, který ale Kraus nezakončil. Po následném centru Matouška vystřelil Cimr svým druhým zásahem tři body pro domácí - 3:2.

 



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Důležité a vydřené body. Trochu jsme napravili, co jsme minulý týden pokazili. Máme za sebou těžké utkání, naštěstí s dobrým koncem. Prohrávali jsme od jedenácté minuty, kdy po naší individuální chybě dali hosté gól přímo z rohového kopu. Následně jsme přežili dvě šance soupeře a v poslední minutě poločasu jsme dokázali vyrovnat. Bohužel místo psychické výhody jsme mohli během prvních pěti minut druhé půle inkasovat. I to jsme ale zvládli a naopak se nám podařilo otočit výsledek na dva-jedna. Hned z dalšího útoku se ale hostům podařilo vyrovnat. Utkání bylo pak hodně vyrovnané, i když musím říct, že hosté byli lepší na míči a více si rozuměli v kombinaci. My jsme bojovali, dřeli, za což jsme byli v závěru zápasu odměněni, když se prosadil podruhé v zápase Cimr. Zbytek zápasu jsme rozkouskovali a udrželi vedení až do závěrečného hvizdu. Kdybychom bojovali podobně i proti Semicím, tak jsme mohli mít o tři body více. Díky bohu ale za dvacet bodů. Vzhledem k tomu, že jsme kádr skládali za pochodu a prakticky během čtrnácti dnů v létě, tak jsem s dvaceti body víceméně spokojený. Kdybychom měli dvacet šest, kterých jsem si přál, tak bych byl spokojený nadmíru. Bohužel nám v některých zápasech nebylo přáno a kvůli individuálním chybám jsme je nezvládli. Nyní se těšíme na zimní práci a věříme, že se do jara zlepšíme a uděláme bodů více a posuneme se do vyšších pater tabulky."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Svoboda [-] (88. D. Gygal [-] ) , V. Piskač [-] , P. Bílek [-] - O. Matoušek [-] , P. Saulich [-] , L. Marek [-] (76. J. Kraus [-] ) , J. Nekvinda [-] (90. J. Kolůvek [-] ) - V. Semrád [-] , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] -

SK Rejšice
L. Novák [-] - R. Kopecký [-] , M. Korejza [-] , V. Pečínka [-] - Z. Bělík [-] , F. Kořínek [-] , M. Herman [-] , L. Kučera [-] - D. Zikmunda [-] (80. M. Maňas [-] ) - J. Zorkler [-] , M. Bým [-]

ŽK: 59. J. Nekvinda - 35. F. Kořínek , 49. M. Korejza , 68. V. Pečínka .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ZDENĚK Josef, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.