0:6
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak si s chutí zastřílel


Branky


2. P. Mora , 9. A. Bábíček , 17. P. Rys , 38. A. Bábíček , 58. L. Palko (vl.) , 77. M. Suchý (p.)
0

Nové Strašecí - Fotbalisté Nového Strašecí určitě nemůžou být po podzimní části v klidu. Navíc od devátého kola nedokázali vyhrát a získali pouze dva body a s Příbramí je nečekalo nic jednoduchého. Podle ostatních hraje Příbram nejhezčí fotbal v soutěži. To také Spartak potvrdil i ve Strašecí a v klidu si hostující fotbalisté dokráčeli pro jednoznačné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbram rozhodla o své výhře už do poločasu

Na začátku utkání ukázal své kvality hostující Voříšek, na kterého se Spartak mohl spolehnout celý podzim. Ve 2' právě tento hráč obešel jednoho z bránících hráčů, prudce nacentroval do pokutového území a našel přesně Petra Moru. Ten se z první opřel pohotově do míče a nekompromisní ránou poslal svůj tým do vedení – 0:1. I nadále hýřili hosté aktivitou a brzy se dočkali další branky. Machač našel Bábíčka za obranou v situaci jeden na jednoho. Hostující útočník souboj vyhrál a v pádu dokázal zakončit a protlačit míč za záda Doubravy – 0:2. S vedením o dvě branky se Příbram uklidnila a začali hrozit i domácí ze standardních situací a centrů do pokutového území, které ale hráči Spartaku dokázali odvrátit.

 

V 17' bylo utkání už o tři branky. Kombinace na levé straně vedla k narážečce Ryse se Ševrem a prvně jmenovaný pěknou střelou z hranice vápna o tyčku zvýšil vedení Příbrami – 0:3. Strašečtí si nevěděli rady s rychlonohými Voříškem a Vaškem, kteří svým pohybem dělali domácí velké problémy. Po krátkých přihrávkách od stoperů až po zálohu se k míči dostal ve 38' M. Rampa a ten ještě posunul na Moru, který nacentroval a Bábíček znovu protlačil míč do branky – 0:4.

Obraz hry se nezměnil ani po přestávce

Ani ve druhém poločase se obraz hry moc nezměnil. Byli to opět hráči hostů, kteří drželi míč a hnali se za dalšími góly. Šance přibývaly, ale pátá branka nepřicházela a tak hostům pomohli domácí. V 58' napřáhl M. Rampa, ale domácí brankář předvedl skvělý zákrok. Ovšem při rozehrávce začali Příbramští presovat domácí obranu, po které Palko nahrával nepřesně na brankáře a jeho míč zamířil přímo do branky – 0:5.

 

Hrálo se pouze na jednu branku, ale střely Mory, Voříška, Ryse, Pazderníka, A. Rampy a ani dva pokusy Ševra si nenašly cestu do sítě. Skóre poté patnáct minut před koncem uzavřel Suchý z pokutového kopu po faulu na A. Rampu – 0:6. 



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Doubrava [-] - L. Beneš [-] , L. Mrázek [-] , M. Kříž [-] (67. M. Isteník [-] ) , L. Palko [-] , M. Mžourek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , P. Svoboda [-] (78. M. Bláha [-] ) , M. Cafourek [-] , J. Mrázek [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Rampa [-] (78. P. Červeňák [-] ) , V. Machač [-] , P. Rys [-] (75. A. Kuba [-] ) , A. Bábíček [-] (65. A. Rampa [-] ) , M. Vašek [-] (46. M. Pazderník [-] ) , P. Mora [-] (78. O. Matějka [-] ) , J. Voříšek [-] , M. Suchý [-] , V. Ševr [-] , J. Krejča [-]

ŽK: 55. L. Beneš , 71. J. Mrázek , 76. L. Mrázek - 19. P. Rys , 85. V. Machač .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hes Filip - FILIP Petr, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.