0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.11.2017 13:30

15.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankové remíze musely rozhodnout až pokutové kopy, bod navíc pro Nespeky


Branky


0

Slaný - Nespeky zajížděly poslední kolo na hřiště Slaného. Utkání se hrálo na velmi těžkém terénu a k vidění byl vyrovnaný fotbal, který se odehrával mezi velkými čtvercemi. Branky se diváci nedočkali, i když šancí bylo na obou stranách dost. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více práce měl domácí brankář

Jako první z brankářů musel zasahovat domácí Sedlák, když kryl střelu Kubce. Na druhé straně pokusy Hollyho a Vimra šly mimo tyče, takže Drážek práci neměl. Jinak to ale bylo v 10' po střele Vimra, který již mířil přesně a brankář Nespek míč vyrazil na rohový kop. Ve 12' vznikla před Sedlákem nepřehledná situace, ale slánský brankář nakonec míč dostal pod kontrolu a nebezpečí zažehnal. V 26'pak Sedlák Večerovu střelu vytěsnil opět na rohový kop. Po půl hodině byl faulován metr před pokutovým územím Tikovský a domácí měli výhodu standardní situace z dobré pozice. Galbavý ale bránu přestřelil. Ve 42' Galbavého centr poslal Hansl hlavičkou nad bránu.

Branka nepadla ani ve druhém poločase

Po změně stran hosté chybovali v obraně, čehož Čablík využít nedokázal, neboť zblízka poslal míč opět nad břevno Drážkovy branky. Za chvíli musel zasahovat Sedlák, když si poradil s dalším střeleckým pokusem Večery. V 52' pak Sedlák reflexivně zasáhl nohou po střele Krejzy. Na poměrně těžkém terénu se pak utkání plné soubojů dohrálo bez vážnějších šancí, i když hosté byli lepším týmem. Diváci branku neviděli ani po dvouminutovém nastavení hrací doby. Nejblíže rozhodnutí byl hostující Kubec, který postupoval ze strany sám na brankáře, ale jeho zpětná přihrávka nenašla nikoho ze spoluhráčů.

Rozhodující penaltu proměnil Burian

Potřetí za sebou tak utkání Slaného rozhodovaly penalty. Začínali kopat hosté a Braný, Večera, Kubec, Urban a kapitán Nespek Burian Sedlákovi nedali šanci. Za domácí Slaný se stejně dobře dařilo Galbavému, Zelenkovi, Vimrovi a Volgnerovi. V páté sérii pak Čablíkovu střelu Drážek vyrazil, když dobře odhadl směr míče, mířícího k jeho pravé tyči.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: " Poslední podzimní zápas, který nám nevyšel podle představ sledovala asi stovka diváků. Nespeky to hrají od podlahy a tak jsme neviděli branku, ale zápas plný osobních soubojů s malým počtem šancí na obou stranách. Závěr podzimu nám výsledkově příliš nevyšel, neboť jsme dosáhli na tři remízy, po kterých jsme neuspěli v pokutových kopech a druhý bod získali soupeři. Navíc již čtyři zápasy jsme nedali gól ze hry a naposledy jsme bodovali za tři body v Novém Strašecí a to bylo v osmém podzimním kole."

TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Spokojenost s dvěma body ze Slaného, které s námi hraje na podobné pozici, je veliká. Posledních dvacet minut jsme soupeře přehrávali. Měli jsme víc šancí než Slaný, bohužel jsme žádnou nedotáhli do konce. Vyhráli jsme zaslouženě, kluci zápas odmakali, sáhli si na dno. Penalty jsou pokaždé loterie. Tentokrát jsme konečně proměnili všech pět a přineslo to úspěch. Poprvé jsem hráče na penalty určil sám, nikoho jsem se neptal. Těch devatenáct bodů za podzim je solidních.



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , M. Tikovský [-] , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , M. Holly [-] , P. Čablík [-] , M. Pospíšil [-] , P. Volgner [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , M. Večera [-] , O. Urban [-] , L. Braný [-] , T. Krejza [-] - M. Klauz [-] (92. J. Myslivec [-] ) , J. Kukač [-] , M. Burian [-] , F. Iheanacho [-] - D. Kubec [-]

ŽK: 40. M. Tikovský , 45. M. Holly , 61. P. Čablík , 90. J. Galbavý - 27. M. Burian , 46. M. Večera , 82. O. Urban .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Kubečka Pavel - MYŠKA Roman, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.